FETÖ'cü Enes Kanter'in vegan ikiyüzlülüğü! Veganlığa davet edip kavurma yaptı
Fetullahçı Terör Örgütü mensubu NBA oyuncusu Enes Kanter, imaj çizme adına veganlığı kullanmış, ABD'deki bir vegan dergisine 'Gençler vegan olun!' çağrısında bulunmuştu. Kanter'in vegan ikiyüzlülüğü bayramda Pensilvanya'da kavurma yaptığına dair görüntüleriyle ortaya çıktı. İşte Kanter'in Instagram hesabından paylaştığı o anlar!
Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) NBA'da (Amerikan Ulusal Basketbol Ligi) Portland Trail Blazers'te oynamaya devam eden, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in manevi oğlu Enes Kanter çeşitli medya yayın organlarında ikiyüzlü tutumunu sürdürüyor. Bunun içinde her yolu deniyor.
VEGAN DERGİSİNE MARUL KIYAFETLİ POZ VERDİ
Geçtiğimiz aylarda da ABD'de yayın yapan "Peta" isimli vegan dergisine konuşan Enes Kanter, gençlerin vegan olmaları için örnek olmaya çalıştığını ifade etmiş, "Et olumsuz etki yaratıyor', 'İnekler ve tavuklar vahşice öldürülüyor', 'Gençler vegan olmalı' demişti. Kanter'in vegan olun tavsiyesini dergi başlığına taşıyarak "NBA Yıldızı Enes Kanter, 'Değişim Bekleyemez' diyor - Vegan Olun" ifadelerini kullanmıştı. Ayrıca Kanter maruldan bir kıyafet giyerek fotoğraf çekimi için pozlar vermiş, vegan dergisi de bu fotoğrafları kapağına taşımıştı.
KANTER'İN VEGAN İKİYÜZLÜLÜĞÜ: GENÇLERİ VEGAN OLMAYA DAVET ETTİ
Dergi Kanter'in gençlerin vegan olması gerektiği konusundaki açıklamaları sonrasında şu çağrıda bulunmuştu: "İnsanlar, diğer hayvanlara bizim kullanımımız için gezegene konulmuş nesneler gibi davranmayı bırakmalıdır. Kanter'in liderliğini takip edin ve 2021 ve sonrasında vegan olma taahhüdünde bulunun."