Eren Abluka-8 operasyonu başladı

İçişleri Bakanlığınca Muş’ta 588 personelin katılımıyla Eren Abluka-8 Şehit İnfaz Koruma Memuru Cengiz Yiğit Operasyonu başlatıldı

Eren Abluka-8 operasyonu başladı

PKK terör örgütünü ülke gündeminden çıkarmak ve bölgede barındığı değerlendirilen teröristleri etkisiz hale getirmek maksadıyla, Muş ilinde "EREN ABLUKA-8 (MUŞ-KARTAVİN) ŞEHİT İNFAZ KORUMA MEMURU CENGİZ YİĞİT OPERASYONU" başlatıldı.

Eren Abluka-8 operasyonu başladı

Operasyonda Muş İl Jandarma Komutanlığı sevk ve idaresinde; Jandarma Özel Harekat (JÖH), Polis Özel Harekat (PÖH), Jandarma Komando ve Güvenlik Korucu timlerinden oluşan 588 personel 42 operasyonel tim görev alıyor.

Eren Abluka-8 operasyonu başladı

Yurt içinde terörün tamamen ortadan kaldırılmasına yönelik yürütülen EREN ABLUKA OPERASYONLARI, halkımızın desteği ile İNANÇLI ve KARARLI bir şekilde başarıyla devam ediyor.