Cumhurbaşkanı Erdoğan telefonla vatandaşlarla görüştü

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Şile Alacalı Mahallesi'ndeki ziyareti esnasında, telefonla bağlanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Sizler önümüzdeki seçimlerde artık Şile'de çok daha farklı bir ses getireceksiniz. Şile zaten bizim için bir kale.”dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan telefonla vatandaşlarla görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Şile Alacalı Mahallesi'ndeki ziyareti esnasında, telefonla bağlanarak vatandaşlara hitap etti.

ŞİLE BİZİM KALEMİZ

Vatandaşlara seslenen Erdoğan, "İnanıyorum ki sizler önümüzdeki seçimlerde artık Şile'de çok daha farklı bir ses getireceksiniz. Şile zaten bizim için bir kale. Dolayısıyla Şile'nin kalesinden inşallah çok daha farklı bir ses getireceğinize inanıyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun." ifadelerini kullandı. Bir vatandaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri üzerine, "Bu kaleyi kimse yıkamaz Cumhurbaşkanım." diye konuştu.

Sabah.com.tr Uygulamamızı İndirin

Uygulamalara Özel Ayrıcalıkları Keşfedin!