SON DAKİKA: Bahçeli'den Mersin'deki alçak saldırıyla ilgili açıklama: Bedelini ödeyecekler

Son dakika haberleri: MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Mersin'de terör örgütü PKK tarafından düzenlenen alçak saldırıyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı. "Türkiye terörün tasallutundan mutlaka kurtulacak, teröristler, arkalarındaki sinsi ve namert destekçileri hak ettikleri bedeli eninde sonunda ödeyeceklerdir." diyen Bahçeli, dökülen her şehti kanının hesabının sorulacağını ifade etti.

SON DAKİKA: Bahçeli’den Mersin’deki alçak saldırıyla ilgili açıklama: Bedelini ödeyecekler

Son dakika haberleri: MHP Genel Başkanı Bahçeli, Mersin'in Mezitli ilçesinde bir polis memurunun şehit olduğu alçak terör saldırısına sert tpeki gösterdi.

SON DAKİKA: Bahçeli’den Mersin’deki alçak saldırıyla ilgili açıklama: Bedelini ödeyecekler

Bahçeli, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Mersin Mezitli Polisevi'ne 26 Eylül 2022 gecesi, sözde gazeteci olarak lanse edilen bir teröristin hain saldırısı neticesinde, son kurşununa kadar mücadele eden Polis Memurumuz Sedat Gezer şehit düşerken, bir polisimizle birlikte bir sivil vatandaşımız da yaralanmıştır.

SON DAKİKA: Bahçeli’den Mersin’deki alçak saldırıyla ilgili açıklama: Bedelini ödeyecekler

"BEDELİNİ ÖDEYECEKLER"

Aziz şehidimize Cenab-ı Allah'tan rahmetler niyaz ediyor, kederli ailesine, emniyet teşkilatımıza ve milletimize başsağlığı diliyorum. Tedavi altında bulunan yaralılarımıza şifalar temenni ediyor, geçmiş olsun diyorum.

Türkiye terörün tasallutundan mutlaka kurtulacak, teröristler, arkalarındaki sinsi ve namert destekçileri hak ettikleri bedeli eninde sonunda ödeyeceklerdir. Türk milleti hıyanet ve melanetin karşısında tek yürektir. Dökülen her şehit kanının hesabı damla damla sorulacaktır.

SON DAKİKA: Bahçeli’den Mersin’deki alçak saldırıyla ilgili açıklama: Bedelini ödeyecekler

"TERÖRİSTLERE GÜZELLEMELER YAPANLAR KAYBEDECEK"

Terör örgütlerine ve teröristlere güzellemeler yapan, yardım ve yataklıkta sınır tanımayan, bununla da yetinmeyip canileri aklamaya ve arkalamaya çalışan kim ye da kimler varsa kaybedecek, mağlup ve mahkum edileceklerdir. Nitekim Türk milletinin kararı ve gayesi budur." ifadelerini kullandı.