İBB 8 konsere 2 milyon 405 bin TL harcadı! İşte İmamoğlu'nun İstanbul 'tasarrufu'
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun icraat anlayışı tepki toplamaya devam ediyor. Sık sık 'tasarruf' iddiasında bulunan İmamoğlu'nun konserler için harcadığı para dudak uçuklattı. İBB iki aylık süreçte sekiz konsere tam 2 milyon 405 bin TL harcadı. Belgeleri paylaşan İBB AK Parti Meclis Üyesi Erdem Kertişçi, "Bu nasıl tasarruf böyle?" derken AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu yaptığı açıklamada, İBB'nin reklam için 849 milyon TL, deprem için ise 492 milyon TL kaynak ayırdığını hatırlattı.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, tasarruf diyerek depreme değil reklam ve konserlere para saçıyor. Ortaya çıkan belgeler durumun vehametini gözler önüne serdi.
SEKİZ KONSERE 2 MİLYON 405 BİN TL
İBB AK Parti Meclis Üyesi Erdem Kertişçi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin sekiz konsere 2 milyon 405 bin TL ödeme yaptığını açıkladı.
"BU NASIL TASARRUF BÖYLE?"
Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Kertişçi, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "Ekrem İmamoğlu: İstanbul'un kasasına bereket geldi, tasarrufu önceledik, israfı bir kenara ittik. Gerçekler: İBB sadece 8 konser için 2 Milyon 405 bin TL harcadı. Bu nasıl tasarruf böyle?"