MSB paylaştı! "Bu saldırının bedelini misliyle ödeyecekler"

Milli Savunma Bakanlığı'ndan İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısına ilişkin yapılan açıklamada, "Terörün en acımasız yöntemini kullanarak İstanbul'da masum sivilleri hedef alan teröristler, bu saldırının bedelini misliyle ödeyecekler. Bu ülkeden de bu coğrafyadan da yok olup gidecekler" ifadelerini kullandı.

MSB paylaştı! Bu saldırının bedelini misliyle ödeyecekler

Milli Savunma Bakanlığı'nIN (MSB) Twitter'daki hesabından, İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırıya ilişkin açıklama yapıldı.

"BU COĞRAFYADAN DA YOK OLUP GİDECEKLER"

Saldırıda yaşamını yitiren 6 kişinin fotoğrafları ile birlikte paylaşılan açıklamada, "Kahraman Mehmetçiğin karşısına çıkmaya cesaret edemeyen; Zap'ta, Irak'ın ve Suriye'nin kuzeyinde iyice köşeye sıkışan, Mehmetçiğin nefesini her an ensesinde hisseden ve alçaklıkta sınır tanımadığını birçok kez tüm dünyaya gösteren,

MSB paylaştı! Bu saldırının bedelini misliyle ödeyecekler

azılı bir terör örgütü olan PKK/YPG başka olmak üzere terör örgütlerinin insanlık düşmanı, halk düşmanı olduğunu görmemekte ısrar edenler var. Terörün en acımasız yöntemini kullanarak İstanbul'da masum sivilleri hedef alan teröristler, bu saldırının bedelini misliyle ödeyecekler. Bu ülkeden de bu coğrafyadan da yok olup gidecekler" ifadeleri kullanıldı.