MHP lideri Devlet Bahçeli'den AFAD'a 1 milyon liralık bağış

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremin ardından AFAD'a 1 milyon liralık bağış yaptığını açıkladı.

MHP lideri Devlet Bahçeli’den AFAD’a 1 milyon liralık bağış

Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Devlet Bahçeli şunları söyledi:

OHAL'E DESTEK

Sayın Cumhurbaşkanımızın açıklamasına binaen; Anayasa'nın 119. maddesi uyarınca on ilimizi kapsamak suretiyle üç ay süreyle OHAL ilan edilmiştir. Milliyetçi Hareket Partisi bu isabetli OHAL kararını kararlılıkla desteklemektedir.

MHP lideri Devlet Bahçeli’den AFAD’a 1 milyon liralık bağış

AFAD'A 1 MİLYON LİRALIK BAĞIŞ

Ayrıca şahsım adına depremle mücadele kapsamında AFAD'a 1 milyon liralık yardım yaptığımı, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı'nın da kan bağışı başta olmak üzere her konuda destek ve yardımını sahada göstereceğini bu vesileyle açıklıyorum.

Deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Cenabı Allah'tan rahmetler niyaz ediyor, halen tedavi altında bulunan vatandaşlarımıza şifalar diliyorum. Başımız sağ olsun, vatanımız sağ olsun, milletimiz sağ olsun.

Başkan Erdoğan: Devletimiz tüm imkanlarıyla bölgede! "10 ilde OHAL ilan edildi"