Depremzedelerle ilgili provokatif paylaşım yapan Ceren Özkayalar tutuklandı
Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerle ilgili provokatif ve olumsuz konuşmalar yapan Ceren Özkayalar, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası sosyal medyada provokatif ve olumsuz konuşmalar yapan Ceren Özkayalar, gözaltına alındı.
TUTUKLANDI
Emniyetteki işlemlerinin ardından Çağlayan'da bulunan İstanbul Adliyesi'ne sevk edilen Özkayalar tutuklandı.
NE OLMUŞTU?
Ceren Özkayalar, Kahramanmaraş'ta gerçekleşen depremin ardından bir video paylaşım platformunda dans ederek, "Kahramanmaraş yıkıldı, Adana yıkıldı, Gaziantep yıkıldı. Milyon kişi öldü. Belki burada yayın açan i…elerde geberdi. Rabbim tokadını ne güzel vuruyorsun be. Yıktın mı yıkıyorsun. Öpüyorum" şeklinde video paylaşmıştı. Görüntüler üzerine harekete geçen İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, soruşturma başlattı.