CHP'li Sezgin Tanrıkulu'ndan "PKK ile müzakere" itirafı!
7'li Koalisyon Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun terör örgütü PKK güdümündeki HDP ile yaptığı kirli pazarlığın ardından HDP cephesinden skandal açıklamalar geliyor. HDP'lilerin Türkiye'nin operasyonlarla bitme noktasına getirdiği terör örgütünü yeniden diriltme çabaları sürerken aynı yönde bir açıklama da CHP'li milletvekili Sezgin Tanrıkulu'dan geldi. Sezgin Tanrıkulu PKK ile bir müzakere sürecine gireceklerini dile getirdi. CHP'li Tanrıkulu daha önce de Türk Silahlı Kuvvetleri'ne kimyasal silah iftirası ve terörist cenazesinde boy göstermek gibi skandal eylemlerde bulunmuştu.
7'li Koalisyon Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu HDP ile bir görüşme gerçekleştirmiş ve bu görüşmenin sonrasında HDP aday çıkarmayacağını duyurmuştu.
KILIÇDAROĞLU'NUN SÖZ VERDİĞİ HDP'LİLER HIZ KESMİYOR
Kemal Kılıçdaroğlu ile PKK'nın siyasi uzantısı HDP arasındaki kirli pazarlık ise tartışılmaya devam ediyor. HDP kanadından her gün el yükselten yeni açıklamalar geliyor. HDP'liler "özerklik" "Abdullah Öcalan'a özgürlük" "Cezaevindeki teröristlere özgürlük" gibi cümleleri ağızlarından düşürmüyor.
TANRIKULU SAHNEDEKİ YERİNİ ALDI
Son olarak daha önce de terör örgütüne destek veren ve Türkiye'yi hedef alan açıklamalarıyla gündeme gelen CHP'li Sezgin Tanrıkulu açıklamalarda bulundu. Tanrıkulu itiraf niteliğinde sözler söyledi.