Fuat Oktay: Cumhurbaşkanımızın sağlık durumu çok iyi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın sağlık durumunun çok iyi olduğunu belirterek, sürekli iletişim halinde olduklarını kaydetti. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik de bazı yabancı basın organlarında ahlaksızca yalan haber yapıldığını ifade ederek, "Küçük bir istirahat sonrası programlarına aynı şekilde devam edecektir. Milletimizin sağlık, afiyet dilekleri ve dualarına şükranlarımızı sunarız" dedi.
Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın sağlık durumuna ilişkin Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, İletişim Başkanlığı ve AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik açıklamada bulundu.
FUAT OKTAY: CUMHURBAŞKANIMIZIN SAĞLIK DURUMU ÇOK İYİ
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Cumhurbaşkanımızın sağlık durumu çok iyi. Biz sürekli iletişim halindeyiz. Hafif bir üşütme geçirdi." ifadelerini kullandı.

AK PARTİ SÖZCÜSÜ ÇELİK: AHLAKSIZCA YALAN HABER YAPILMAKTADIR
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Sn Cumhurbaşkanımızın sağlığıyla ilgili bazı yabancı basın yayın organlarında ahlaksızca yalan haber yapılmaktadır. Sn Cumhurbaşkanımız görevinin başındadır. Küçük bir istirahat sonrası programlarına aynı şekilde devam edecektir. Milletimizin sağlık, afiyet dilekleri ve dualarına şükranlarımızı sunarız… Dünyanın her yerinden çeşitli ülke insanlarından gönderilen geçmiş olsun dileklerine teşekkür ederiz." dedi.
Sn Cumhurbaşkanımızın sağlığıyla ilgili bazı yabancı basın yayın organlarında ahlaksızca yalan haber yapılmaktadır. Sn Cumhurbaşkanımız görevinin başındadır. Küçük bir istirahat sonrası programlarına aynı şekilde devam edecektir. Milletimizin sağlık, afiyet dilekleri ve…
— Ömer Çelik (@omerrcelik) April 26, 2023
İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın kalp krizi geçirdiği iddialarının doğru olmadığını açıkladı.
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak, "Bazı sosyal medya hesaplarından paylaşılan 'Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kalp krizi geçirdiği ve hastaneye kaldırıldığı' yönündeki iddialar doğru değildir. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, yarın düzenlenecek 'Akkuyu Nükleer Santrali İlk Yakıt Yükleme' törenine canlı bağlantı marifetiyle katılacaktır" ifadelerini kullandı.