AK Parti İstanbul Milletvekilleri mazbatalarını aldı
28. Dönem Milletvekili Genel Seçim’inde İstanbul’dan AK Parti Milletvekili olarak seçilen 33 milletvekili mazbatalarını aldı. İstanbul Adalet Sarayı’nda gerçekleşen törende AK Parti İstanbul İl başkanı Osman Nuri Kabaktepe, “Milletvekili olarak seçilen gerek partimizden olan gerek diğer partilerden hepsini tebrik ediyorum’’ dedi.
14 Mayıs'ta gerçekleşen 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde İstanbul'da milletvekilliği kazanan AK Parti milletvekilleri İstanbul Adalet Sarayı'nda bulunan İl Seçim Kurulu Başkanlığından gerçekleşen törene AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'nin de katılım sağladı. Aralarında Hulki Cevizoğlu, Yücel Arzen, Halis Dalkılıç ve Mustafa Demir'in aralarında bulunduğu 33 seçilmiş İstanbul AK Parti milletvekili mazbatalarını İl Seçim Kurulu Başkan ve üyelerinden aldı.
''ÇALIŞMALARA DEVAM EDİYORUZ''
AK Parti İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe yaptığı konuşmasında, "Millete, ülkesine sevdayla çalışanların daha iyi hizmet edebilmek için girdikleri bu yarışta milletvekili olarak seçilen gerek partimizden olan gerek diğer partilerden hepsini tebrik ediyorum. İnanıyoruz ki ülkemiz için milletimiz için İstanbul ilimiz için daha güzel, daha iyi hizmetler yapmak için gayretlerini, çabalarını sonuna kadar kullanacaklarına şüphemiz yok. 28. Dönem milletvekillerimizi tebrik ediyoruz. Hayırlı olsun. Mazbatalarımızı alıyoruz, Ankara'ya gidiyoruz sonra hemen İstanbul'a geri gelip çalışmalara devam ediyoruz." dedi.
''SOKAKLARDA EVLERDE HER YERDE BİRLİKTE ÇALIŞTIK''
AK Parti İstanbul Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Ömer Faruk Kalaycı ise konuşmasında, ''Bu dönemde İstanbul'da AK Parti adına tüm milletimizi temsil değerli vekillerimizle yaklaşık 2-3 aydır çok yoğun bir çaba ve gayret gösterdik. Sokaklarda, evlerde, her yerde birlikte çalıştık. Ben hepinize gayretlerinizi ve bu seçimde gerçekten AK Parti'mizi Türkiye'de ve İstanbul'da layıkıyla temsil ettiğiniz için şükranlarımı sunuyorum. Teşkilatımız adına sizleri tebrik ediyorum. Hepimize Türkiye Yüzyılı hayırlı olsun'' diyerek seçim kurulunda görev yapanlara teşekkürlerini iletti. Tören sonrası konferans alanında kokteyl verildi.