Tanju Özcan'dan Kılıçdaroğlu'na sert tepki: Siz, PKK ve uzantılarıyla, FETÖ'cülerle yolunuza devam edin
14-28 Mayıs tarihlerinde yaşayan seçimlerde hezimete uğrayan CHP'de sular durulmuyor. Partiden kesin ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk edilen Bolu Belediye Başkanı Başkanı Tanju Özcan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı "değişim ve adalet" çağrısıyla yürüyüş başlatmıştı. İkili arasındaki gerginlik daha sonra sosyal medyaya taşınmış ve Tanju Özcan'ın Kılıçdaroğlu'na ait ses kaydını paylaşmıştı. Yaşanan tüm bu gelişmeler sıcaklığını korurken Tanju Özcan, sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yaparak gerçekleri günyüzüne çıkardı. Özcan, "Siz, PKK ve uzantılarıyla , Fetöcülerle, Soros’un kurduğu TESEV üzerinden yolunuza devam ediniz." dedi.
Seçimlerde alınan ağır yenilginin ardından "değişim" seslerinin yükseldiği CHP'de sular durulmuyor.
28 Mayıs'taki seçim hezimetinin ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na eleştirilerde bulunan ve partiden kesin ihraç istemiyle disipline sevk edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da Ankara'ya doğru değişim yürüyüşü başlatmıştı.
Bolu'dan Ankara'ya kadar yürüse de sesini, 'değişim' çağrılarına kulak tıkayan Kılıçdaroğlu'na duyuramayan Tanju Özcan, söz konusu eleştirilerini sosyal medya hesabından paylaşmıştı.
Özcan, son olarak CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun partili gençler ile yaptığı toplantıdaki konuşmasından bir ses kaydı yayınlamıştı.
"ARKAMDA HERHANGİ BİR GÜÇ YOK, HALKIN GÜCÜ VAR"
"İyi dinleyin lütfen" başlığıyla yayınladığı videoda kendisiyle ilgili "Partiden atın gitsin bu adamı ne işi var" ifadelerinin kullanıldığı ses kaydında Özcan, "Sayın Kılıçdaroğlu dün partili gençler ile yaptığınız toplantıda benimle ilgili olarak 'Arkasında hangi güçlerin olduğunu biliyoruz' ifadesini kullanmışsınız. Arkamda herhangi bir 'Gizli güç' yok. Halkın gücü var." dedi.