CHP'nin 'mülakat mağduru' oyunu deşifre oldu! 'Mağdur' diye gösterdikleri kişiler bakın kim çıktı
CHP Genel Başkan Yardımcısı Suat Özçağdaş’ın Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne (TBMM) getirip “Milli Eğitim Bakanlığı’nın Mülakat Mağduru” diyerek konuşturduğu Sevgi Süle’nin kız kardeşinin DHKP-C terör örgütü üyesi, eşinin kardeşinin ise PKK terör örgütü üyesi olduğu ortaya çıktı. Mağdur olarak gösterilen bir diğer isim olan Özkan Özdemir’in de HDP’nin çalışmalarında aktif rol aldığı ve terör örgütü PKK sempatizanı olduğu öğrenildi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Suat Özçağdaş ile CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, geçtiğimiz günlerde "Milli Eğitim Bakanlığı'nın Mülakat Mağduru" diyerek Sevgi Süle ve Özkan Özdemir'i TBMM'ye getirmişti. CHP'nin kol kanat gerdiği iki isimle ilgili gerçekler ortaya çıktı.
KIZ KARDEŞİ DHKP-C ÜYESİ ÇIKTI
"Mülakat mağduru" denilen Sevgi Süle'nin kız kardeşi Damla Hatice Topuz, DHKP-C terör örgütü üyesi, eşinin kardeşi Sinan Süle'nin ise PKK terör örgütü üyesi olduğu ortaya çıktı. Süle'nin Halk Evleri yaz kampına gittiği de öğrenildi.
Mağdur olarak gösterilen bir diğer isim olan Özkan Özdemir'in de HDP'nin çalışmalarında aktif rol aldığı ve terör örgütü PKK sempatizanı olduğu öğrenildi. Özdemir'in daha önce de hakaret suçundan soruşturma geçirdiği ancak ceza almadığı ortaya çıktı.
