SON DAKİKA | Başkan Erdoğan, Blinken'ı kabul etti
Son dakika haberleri... Başkan Recep Tayyip Erdoğan, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken'ı kabul etti. Yaklaşık 1 saat süren görüşmede Suriye'deki son gelişmeler ele alındı. Kabulde Dışişleri Bakanı Hakan Fidan da hazır bulundu.
Son dakika haberleri... ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile temaslarda bulunmak üzere Ankara'ya geldi. Bakan Blinken ve beraberindeki heyeti Ankara'ya getiren uçak, Esenboğa Havalimanı'na indi.
Blinken'ı, Esenboğa Havalimanı'nda, Dışişleri Protokol Genel Müdürü Büyükelçi Ahmet Cemil Miroğlu ve ABD'nin Ankara Büyükelçiliği Maslahatgüzarı Michael Goldman'ın yanı sıra çok sayıda yetkili karşıladı.
BAŞKAN ERDOĞAN BLINKEN'I KABUL ETTİ
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, ABD Dışişleri Bakanı Blinken'ı Esenboğa'da kabul etti. Zirve Suriye'de yaşanan gelişmeler ele alındı. Görüşmede Dışişeri Bakanı Hakan Fidan da hazır bulundu.