AK Parti İstanbul'da bayrak değişimi! Yeni İl Başkanı adayı Abdullah Özdemir oldu

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 8. Olağan İl Kongresi'nde İl Başkan adayının Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir olduğunu belirtti. Kabaktepe, "Abdullah Özdemir kardeşimiz, genç, dinamik, vizyoner bir dava adamı olarak İstanbul teşkilatımızın güçlü kadrolarıyla birlikte, bu kutlu yürüyüşü daha da ileriye taşıyacak; İstanbul'umuzda nice yeni zaferlere imza atacaktır." ifadelerini kullandı.

AK Parti İstanbul’da bayrak değişimi! Yeni İl Başkanı adayı Abdullah Özdemir oldu

AK Parti İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 8 Şubat'ta gerçekleştirilecek kongrede aday olmayacağını duyurdu. Kabaktepe yaptığı açıklamada il başkan adayının Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir'in olduğunu açıkladı.

Kabaktepe yaptığı paylaşımda şunları söyledi:

AK Parti, geçmişten geleceğe uzanan köklü bir medeniyet hareketidir. Bu dava, milletimizin değerlerini baş tacı eden, topluma hizmeti Hakk'a hizmet bilen, mazlumların umudu, güçlü Türkiye'nin inşasında öncü olan büyük bir kadro hareketidir. Bizler, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, bu kutlu davayı daha da ileriye taşımak için gece gündüz çalışan bir dava kardeşliği içerisindeyiz.

AK Parti İstanbul’da bayrak değişimi! Yeni İl Başkanı adayı Abdullah Özdemir oldu

YENİ İL BAŞKANI ADAYI ABDULLAH ÖZDEMİR OLDU

8. Olağan İl Kongremizde İl Başkan adayımızın Sayın Abdullah Özdemir kardeşimiz olduğunu sizlerle paylaşmaktan büyük bir mutluluk ve gurur duyuyorum.

AK Parti İstanbul’da bayrak değişimi! Yeni İl Başkanı adayı Abdullah Özdemir oldu

"OMUZ OMUZA ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Bu vesileyle, 8. Olağan İl Kongremizin İstanbul'umuza, teşkilatımıza ve partimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bizler, bu davanın bir neferi olarak, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, milletimize ve partimize hizmet etmeye, omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz.