SON DAKİKA | Zeydan Karalar ve Abdurrahman Tutdere'nin de aralarında bulunduğu 13 kişi adliyeye sevk edildi

Son dakika haberi: İBB'ye yönelik yürütülen 'yolsuzluk' soruşturması kapsamında gözaltına alınan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere'nin de aralarında bulunduğu 13 şüpheli sağlık kontrolürinin ardından adliyeye sevk edildi.

SON DAKİKA | Zeydan Karalar ve Abdurrahman Tutdere’nin de aralarında bulunduğu 13 kişi adliyeye sevk edildi
Son dakika haberi: İBB'ye yönelik yürütülen 'yolsuzluk' soruşturması kapsamında Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere'nin de aralarında bulunduğu 13 şüpheli 5 Temmuz Cumartesi günü düzenlenen eş zamanlı operasyonda gözaltına alınmıştı.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER

Şüphelilerin emniyetteki işlemleri tamamlandı. Karalar ve Tutdere beraberindeki şüpheliler sağlık kontrolün ardından İstanbul Adliyesine sevk edildi.