Bakan Uraloğlu: Cumhurbaşkanımızı Allah'ın izniyle hep beraber seçeceğiz
Çeşitli programları kapsamında Sivas'a giden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, burada öğrencilerle buluşarak sohbet etti. 'Bundan sonra da önümüzde bir seçim sürecinin olduğu belirten Bakan Uraloğlu, "İnşallah biz Cumhur İttifakı olarak Cumhurbaşkanımızı tekrar Allah'ın izniyle hep beraber seçeceğiz ve yolumuza devam edeceğiz" dedi.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Sivas'ın Gürün ilçesine geldi. İlk olarak Suçatı Mahallesi'ndeki 600 yıllık Şeyh Hamid-i Veli Somuncu Baba Değirmeni'ni gezen Bakan Uraloğlu, burada ilçede lise ve üniversite sınavlarında başarı gösteren öğrencilerle sohbet ederek, fotoğraf çektirdi.
Bakan Uraloğlu daha sonra AK Parti Gürün İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti. Burada partililer ile bir araya gelen Bakan Uraloğlu'na, AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Osman Poyraz, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti İl Başkanı Yusuf Tanrıverdi eşlik etti. Burada konuşan Uraloğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde Cumhur İttifakı olarak ülkeye hizmet etmeye gayret ettiklerini belirtti.
'ALLAHUTAALA BİZİM İMKANLARIMIZI BEREKETLENDİRDİ'
Yaşanan sıkıntılara rağmen hizmet etmeyi sürdüreceklerini ifade eden Bakan Uraloğlu, "Bakın, bir dünya sıkıntı yaşadık ama biz hizmet noktasında 'Ekonomi kötü, hizmet etmiyoruz, edemiyoruz' hiç demedik. İyi niyetle yola çıkınca Allahutaala da bizim imkanlarımızı bereketlendirdi. Başımızda dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan var. Allah ondan razı olsun. O 'Bana sizler gibi yol arkadaşı nasip ettiği için Rabb'ime ne kadar şükretsem azdır' diyor ya. Biz de gerçekten yakın çalışan insanlar olarak Allahutaala bize böyle bir lider nasip ettiği için, onunla yol yürüme imkanı nasip ettiği için biz ne kadar şükretsek o kadar azdır" diye konuştu.