MSB acı haberi duyurdu: 1 askerimiz şehit oldu!

Milli Savunma Bakanlığı, sosyal medya hesabından bir askerimizin askeri araç kazasında şehit olduğunu bildirdi. 2 personelin ise yaralandığı ifade edildi.

MSB acı haberi duyurdu: 1 askerimiz şehit oldu!
Google Haberler'de tüm gelişmeleri tek kaynakta görmek için Sabah'ı takip edin.

Milli Savunma Bakanlığı sosyal medya hesabından bir askerimizin askeri araç kazasında şehit olduğunu bildirdi. MSB yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Ankara'da meydana gelen askeri araç kazasında silah arkadaşımız İsth. Albay Sayit Gökgöz, 24 Ekim 2026 tarihinde şehit olmuş, 2 personelimiz de yaralanmıştır. Yaralılarımızın tedavisi hastanede devam etmektedir. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet; kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralanan personelimize acil şifalar dileriz."

Google Haberler'de tüm gelişmeleri tek kaynakta görmek için Sabah'ı takip edin.

Sabah.com.tr Uygulamamızı İndirin

Uygulamalara Özel Ayrıcalıkları Keşfedin!