Son dakika | Demirözler suç örgütü elebaşı Rusya'da yakalandı! Türkiye'ye iade edildi...
Son dakika... Demirözler organize suç örgütü elebaşının da içinde bulunduğu kırmızı bültenle aranan 3 suçlu Rusya'dan Türkiye’ye getirildi. Rusya’da yakalanan Uğur Demiröz’ün 53 suç kaydı olduğu öğrenildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya “suçluları yurt dışından getirmeye devam edeceğiz, kaçamayacaksınız” dedi.
Son dakika... Yurt dışına kaçan ve haklarında arama kararı bulunan suçluların izini süren Emniyet Genel Müdürlüğü İnterpol ve Europol Daire Başkanlıkları yaptıkları çalışmaların ardından Demirözler organize suç örgütü elebaşının da içinde bulunduğu kırmızı bültenle aranan 3 suçluyu Rusya'dan Türkiye'ye getirdi.
SUÇ ÖRGÜTÜ LİDERİNİN 53 SUÇ KAYDI VAR
Kırmızı bültenle aranırken Rusya'da yakalanan Demirözler suç örgütü lideri Uğur Demiröz'ün hakkında suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, kasten öldürme, kasten yaralama, 6136 sayılı kanuna muhalefet, tehdit, hakaret, mala zarar verme, trafik güvenliğini tehlikeye sokma, uyuşturucu ticareti, uyuşturucu bulundurma, genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması, görevi yaptırmamak için direnme, suç üstlenme, suçu bildirmeme, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma gibi suçlardan toplam 53 adet suç kaydı bulunduğu öğrenildi.
"SUÇLULARI TEK TEK YURT DIŞINDAN GETİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ. KAÇAMAYACAKSINIZ❗️"
🟥 "DEMİRÖZLER Organize Suç Örgütü Elebaşının da içinde bulunduğu Kırmızı Bültenle Aradığımız 3 Suçluyu RUSYA'dan Ülkemize Getirdik.
🟥 Kırmızı bültenle uluslararası seviyede aranan U.D., M.S., ve… pic.twitter.com/WMyzCloCSv
— Ali Yerlikaya (@AliYerlikaya) August 21, 2025
Yine Rusya'da yakalanan diğer iki zanlıdan M.S.'nin elebaşılığını E.Y'nin yaptığı organize suç örgütü ile bağlantılı olarak arandığı, diğer zanlı S.G.'nin ise "Çocuğu kasten öldürme" suçundan kırmızı bültenle uluslararası seviyede arandığı öğrenildi.
