SON DAKİKA... İstanbul'da kimya öğretmeni Reyhan Erdoğmuş'un gizemli ölümü! Dikkat çeken iddia: Meğer bir gece önce...
SON DAKİKA... İstanbul Avcılar'da tek başına yaşayan kimya öğretmeni Reyhan Erdoğmuş'dan haber alamayan yakınları polis ve sağlık ekiplerini aradı. Belirtilen adrese giden ekipler korkunç manzarayla karşılaştı. Yatağında cansız bedeni bulunan Reyhan öğretmenin ölümüyle ilgili incelem başlatıldı. Erdoğmuş'un ölmeden bir gece önce ablasına söyledikleri ise kafaları karıştırdı. İşte detaylar
Cihangir Mahallesi'nde 17 Temmuz'da 4 katlı bir apartmanın 3'üncü katında oturan kimya öğretmeni Reyhan Erdoğmuş'a bir süredir ulaşamayan ablası karşı komşusundan yardım istedi.
Komşusu Reyhan Erdoğmuş'un kapısını defalarca çalmasına rağmen açan olmadı. Bunun üzerine 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bilgi verildi. İhbar üzerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri apartmana sevk edildi. Görevliler de kapıyı açtıramayınca savcıya bilgi verildi.
Savcının izniyle itfaiye görevlileri kapıyı zorlayarak açtı. İçeri giren ekipler, Reyhan Erdoğmuş'u yatağında cansız halde buldu. Olay yerindeki incelemelerin ardından Erdoğmuş'un cansız bedeni kesin ölüm nedeninin tespit edilebilmesi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.