Maç Sonuçları

F.Bahçe yarı finalde

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ikinci karşılaşmasında Fenerbahçe, 3-3'ün rövanşında evinde Amed Sportif'i 3-1 yenerek yarı finale ismini yazdırdı.

Giriş: 04 Mart 2016, Cuma 00:00 Güncelleme: 04 Mart 2016, Cuma 01:28

Fenerbahçe: 3- Amed Sportif: 1 (Özet)

GOL

Fenerbahçe: 1- Amed Sportif: 0 Mehmet Topuz

Fenerbahçe: 2- Amed Sportif: 0 Fernandao

Fenerbahçe: 2- Amed Sportif: 1 Kamil Icer

Fenerbahçe: 3- Amed Sportif: 1 Luis Nani

Ligde ve Avrupa emin adımlarla ilerleyen Fenerbahçe, kupada da yoluna kayıpsız devam ediyor. Vitor Pereira yönetiminde yedek ağırlıklı çıktığı mücadelede ilk yarıda Mehmet Topuz, Fernandao ve Nani'nin golleriyle sahadan 3-1 üstün ayrıldı ve son 4'e kaldı.

Karşılaşmanın 31.dakikasında Mehmet Topuz, ceza sahası dışından çektiği şutla kaleci Levent'i avladı ve harika golle takımını 1-0 öne geçirdi. İlk devrenin sonlarında bu kez sahneye Fernandao çıktı Nani'nin ince pasında arka direkte boş pozisyonda topu ayak içi ile ağlara gönderdi:2-0.

İkinci yarı daha kontrollü bir futbol sergileyen Kanarya, oyunun kontrolünü tamamen eline aldı. Özellikle bire birde yakaladığı bir çok gol pozisyonu gole çevirmekte sıkıntı yaşadı.

AMED SPORTİF FARKI BİRE İNDİRDİ
Kazanılan köşe vuruşunda kaleci Ertuğrul'un hatalı çıkışı Amed Sportif'e gol olarak döndü. Karşılaşmada başarı bir futbol sergileyen Kamil İçer, maçta 4 net gol pozisyonunu çizgiden çıkartırken ikinci yarıda da takımının tek golünü kaydetti.

NANİ SKORU BELİRLEDİ
Kazanılan net gol pozisyonları boşa harcayan F.Bahçe, 90'da Nani ile golü buldu. Sağ kanattan yerde ortada müsait durumdaki Nani'nin ilk şutu kaleci Levent'ten döndü. Pozisyonu iyi takip eden Portekizli havalanan topa düzgün bir kafa vuruşu ile ağlara gönderdi.