YAZARLAR

14 Ekim 2013, Pazartesi
Bayramda Kurban Olma
ERAY ÖZGÜR Bayramda Kurban Olma
Yazarın Tüm Yazıları
Bu iki bayram da dini bayramlar. Milyonlarca erkek bayramın ilk sabahı bayram namazı için camilere gider. Namazda imamlar verdikleri vaazlarda farklı konulara değiniyorlar. Kimi zaman kurban bayramının önemi, kimi zaman da güncel konulardan bahsedilir. Keşke bu yıl trafikten bahsedilse. Keşke trafikte yapılan bilinçli hataların aslında kul hakkı yemekten farklı olmadığı anlatılsa. Dini konulardan bahsetmek benim ne işim ne de bilgimin yeterli olduğu bir alan. Ama bu ülkede fazladan bir can bile kurtulacaksa işin içine din de katılabilir. Sonuçta din neler için kullanılmıyor ki… Neyse bu bayramda çıktığınız yolculuk sağ sağlim
Bu arada aklıma gelmişken Cuma, Bayram ya da Teravih gibi toplu halde kılınan namazlarda camilerin etrafında ibadet için gelenler otomobillerini öyle yerlere park ediyorlar ki işlemeye çalıştıkları sevap boşa gidebilir.
RADYO TRAFİK'İ TAKİP EDİN
Radyo Trafik bu ülkede son yılların en büyük iletişim olaylarının başında geliyor. Artık İstanbul'da trafikte olup da 104.2'yi takip etmeyen insanların azınlıkta olduğunu düşünüyorum. Ancak Radyo Trafik artık bir sonraki adım olarak akıllı telefonlar için uygulamalara geçmeli. Üç popüler telefon platformu için GPS üzerinden bulunduğunuz bölgeyi baz alarak hem daha hızlı ve etkili bir trafik akış hızı elde edilebilir, hem de bir uygulamayla insanlar kazaları, olumsuzlukları veya paylaşmak istediklerini daha modern bir şekilde gerçekleştirebilirler.
SON DAKİKA: Tam yazıyı sayfa üzerine yerleştirdik ki Kütahya'daki kazanın haberini gördüm. Tek kalemde 9 insan öldü, 3 de yaralı var. Biz adam olmayız.
SON DAKİKA