YAZARLAR

16 Aralık 2013, Pazartesi
Kendi Filonuzu Yaratın,Otomobili Ucuza Alın!
ERAY ÖZGÜR Kendi Filonuzu Yaratın,Otomobili Ucuza Alın!
Yazarın Tüm Yazıları

Firmalar toplu satış adı altında bizim 40.000 TL'ye satın aldığımız bir otomobili 32.000 TL'ye kadar varan fiyatlarla satıyorlar. İndirimin miktarı yüzde 10 ile 20 arasında değişiyor. Peki güzel kardeşim ben sadece 1 otomobil satın alıyorum bana ne filodan toplu satıştan diyeceksiniz. Ve haklısınız da. Peki şöyle bir şey yapsak, ya da yapsanız: mesela çevrenizde sizin aklınızdaki otomobilden satın almayı düşünen birilerini bulsanız, sonra biz filo alımı yapmak istiyoruz deseniz. Dediğimi bir deneyin. Toplu alım deyince gözünüz de korkmasın. Bazı markalar için birden fazla otomobil almak da toplu satış olarak kabul ediliyor. Bir deneyin, bir şey kaybetmezsiniz. Hele yılın bu son günlerinde…

HAFTANIN GEREKSİZ BİLGİSİ

Bugüne kadar fabrika çıkışı kırmızı renkli sadece 1 adet Dacia Duster üretildi. O da 2010 yılında Duster'ın yollara çıkışının şerefine Romanya Devlet Başkanı Traian Basescu'ya hediye edildi.

HAFTANIN GEREKLİ BİLGİSİ

İkinci el araç devir aldığınızda, istisnai durumlar dışında plaka değiştirme zorunluluğunuz bulunmamaktadır. Örneğin, 03 (Afyon) plakalı bir aracı satın alan ve Afyon dışındaki bir ilde ikamet eden vatandaşımız plakasını değiştirmek zorunda değildir.

SON DAKİKA