kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
  » Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Bilgi ve Yaşam
    Otomobil
    Sinema
    Hobi
    Çizerler
Günaydın
ATV
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Günün İçinden
Günün İçinden

Inter UEFA'da elendi
UEFA'DA yarı finalistler belli oldu. Celtic'le ilk maçta berabere kalan Villarreal evinde de 2-0 galip geldi ve turladı. Okan'- ın kadroya alınmadığı, Emre'nin ise ikinci 45 dakika forma giydiği Inter, Marsilya karşısında ilk maçtaki 1-0'lık mağlubiyeti ikinci maçta da tekrarlayınca kupaya veda etti. N.United da Hollanda'daki beraberliğin ardından PSV'yi 2-1 mağlup edince, yarı finalde Marsilya'ya rakip oldu. Valencia da ilk maçta 2-1 yendiği Bordeaux'u yine yendi ve turladı: 2-1

Talihsiz Rüştü
BARCELONA'NIN Real Betis'le oynadığı erteleme maçı 1-1 bitti. Saviola'nın golüyle öne geçen taraf Barça'da kaleci Valdes 35. dakikada penaltıya sebebiyet verip kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Kaleye geçen Rüştü, Alfonso'nun vuruşuna engel olamayınca mücadele 1-1 bitti.

Eczacı lider bitirdi

BAYANLAR Voleybol Birinci Ligi'nde 2003-2004 ''normal sezonu'', dün yapılan maçlarla tamamlanırken, final grubuna kalan takımlar da belli oldu. Eczacıbaşı, ''normal sezonu'' ilk sırada tamamlarken, ikinciliği alan 2 yenilgili ve 64 puanlı Vakıfbank Güneş Sigorta, üçüncülüğü elde eden 52 puanlı Beşiktaş ve 4. olan 49 puanlı Yeşilyurt, final grubu mücadelesi yapmaya hak kazandı. Sonuçlar şöyle: İller Bankası-Karşıyaka: 3-0, Türk Telekom- Eczacıbaşı: 0-3, Emlak&Toplu Konut İdaresi-Numunespor: 1-3, Beşiktaş- TED: 3-0, İstanbul Şişli-Vakıfbank: 0-3, Dicle Üniversitesi-Yeşilyurt: 3-2

Ümit'e 4 maç ceza
ALMANYA Birinci Futbol Ligi'nde lider olan Werder Bremen'de oynayan milli futbolcu Ümit Davala'ya şok ceza. Alman Futbol Federasyonu (DFB) tarafından Davala'ya 4 maç boyunca oynamama cezası verildi. Ümit Davala'nın, lider Werder Bremen'in geçen hafta Eintracht Frankfurt ile yaptığı maçta Yunanlı futbolcu Yannis Amanatidis ile tartışarak kırmızı kart görmesi, Almanya Futbol Federasyonu tarafından centilmenlik dışı bir hareket olarak değerlendirildi.

Gençler kötü başladı
AVRUPA Genç Bayanlar Basketbol Şampiyonası Yarı Final Eleme Grubu mücadelesi, İspanya'nın Leon kentinde başladı. Milli Takım, gruptaki ilk maçında, Almanya'ya 63-56 yenildi. 6 takımın katılmasıyla düzenlenen ve tek devreli lig usulüne göre yapılacak olan elemelerdeki ilk maçında, rakibi önünde tutuk bir oyun sergileyen milliler, ilk yarıyı da 29-25 geride kapadı.

Cem Papila koyu bir Beşiktaş'lıymış!
OLAYLI Beşiktaş-Samsunspor maçını yöneterek tarihe geçen hakem Cem Papila'nın, lise yıllığında koyu bir Beşiktaş taraftarı yazdığı ortaya çıktı. Mezun olduğu Zonguldak TED Koleji'nde söyleşiye katılan Cem Papila, 1984 yılı lise yıllığında kendisi hakkında yazılanların okunmasının ardından öğrencilerin sorularını yanıtladı. Bir öğrencinin, "Lise yıllığında Beşiktaşlı olduğunuz yazıyor, bu nedenle aldığınız kötü eleştiriler sizi üzüyor mu?" sorusunu da Papila, "Bir hakem asla takım tutmaz, tarafsızım" diye yanıtladı.

Mustafa Denizli: Sorumluluk benim
İKİNCİ Futbol Ligi A Kategorisi'nde yer alan Vestel Manisaspor'un teknik direktörü Mustafa Denizli, gelinen noktada sorumluluğun kendisine ait olduğunu belirtti. Mustafa Denizli yaptığı açıklamada, kesinlikle bahane arayan bir yapıya sahip olmadığını, zaman zaman hatalar yapılmasının doğal olduğunu kaydetti.

İpek Meksika'da
MİLLİ tenisçimiz İpek Şenoğlu, Meksika'nın Morelia kentinde oynanan ITF Circuit Tenis Turnuvası'nda birinci turda İtalyan Giorgia Mortello'yu 7-5 ve 6-3'lük setlerle 2-0 mağlup ederek ikinci tura yüksemeyi başardı.

Çeşme'de heyecan devam ediyor
11
Nisan'da Quiksilver'ın ana sponsorluğunda Çeşme Altınyunus Otelin'de başlayan Dünya Windsurf Şampiyonası'nda final grubu yarışları başlıyor. Dünya Mistral Windsurf şampiyonlarının belirleneceği yarışlar erkek kategorisinde Altın ve Gümüş gruplarda devam ediyor. Altın grupta ilk 50 sırayı alan sporcular dünya sıralamasındaki puanlarını artırmak için çalışırken, Gümüş grup sporcuları 51- 99.culuk için 17 Nisan'a akşamına kadar mücadele edecekler. Milli sporcumuz Ertuğrul İçingir genel klasmanda 16.sırayı alarak final grubu yarışlarında Altın grupta mücadele etmeye devam ediyor.

Briç de özerk
GSGM'DE
federasyonların özerkliğiyle ilgili yapılan Merkez Danışma Kurulu toplantısı tamamlandı. Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin başkanlığında yapılan toplantının son bölümünde, özerkliği karara bağlanmak üzere dosyaları görüşülen Briç Federasyonu adına söz alan başkan Ata Yörük Aydın'ın yaptığı açıklamaların ardından, bu branşın da özerkliği kabul edilerek onaylanmış oldu.Öte yandan kurulda görüşleri alınan Basketbol ve Masa Tenisi Federasyonları'nın özerklik taleplerinin 15 gün sonra yapılacak ikinci toplantıda görüşülmesi ve gelecek toplantıda ilk olarak Basketbol Federasyonu'nun talebinin gündeme alınmasına karar verildi.



DİĞER SPOR HABERLERİ
 Hakan'a suçlama
 Tazminatsız izin
 Ve Tuncay imzaladı
 'Ya kaybedersek' stresi
 Serkan savaşı çıkacak
 Son söz Fener'in
 Ali Sami Yen'e dönüş hazırlığı
 İlgi beni şımartmaz
 Toshack'a teklif
 Mehmet serbest attı
 Mondi&Ayhan'a fatura ağır çıktı !
 Kartal pençesi
 Süper üçlü 154 takımı solladı
 Üçlü sıkıştırma
 Fener yine takılacak biz hep kazanacağız
 Şampiyon erdemir
 Fener'e yetmedi
 Erzik: Ulusoy pişman olmuştur
Arınç çok sinirlendi: Şeyini şey ettiğimin...
Arınç çok sinirlendi: Şeyini şey ettiğimin...
TBMM Başkanı eşiyle ilgili soru soran muhabire kızdı "Şeyini, şey...
Japon trenini sevdi çayını ise acı buldu
Japon trenini sevdi çayını ise acı buldu
Japonya'da hızlı trene binen Başbakan, çay seramonisine de...
Bir kurban 20 sessiz tanık
Bir kurban 20 sessiz tanık
Taksim'deki bir gece kulübüne giden Barış Dönmez, 20 kişilik arkadaş...
Kanları temizleyip 'delilleri kararttılar'
Kanları temizleyip 'delilleri kararttılar'
Cinayetin işlendiği Academy-14'ün personeli, Barış'ın dökülen kanını...
İlginç buluşma
İlginç buluşma
Türkstar'ın sunuculuğunu üstlenen Seray Sever, birlikte olduğu Hakan...
Amerika güzeli müzisyen çıktı.
Amerika güzeli müzisyen çıktı.
Amerika, ülkesini bu yıl Ekvador'da yapılacak Kainat Güzellik...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Bilgi ve Yaşam | Sarı Sayfalar | Otomobil
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.