Maç Sonuçları

Yedek pil boşmuş

Son 3 Türkiye Kupası’nın sahibi Galatasaray grup maçlarına sürprizle başladı. Riekerink’in sahaya sürdüğü yedek ağırlıklı 11, TT Arena’da Elazığspor karşısında çok kötü bir sınav verdi

Giriş: 01 Aralık 2016, Perşembe 00:00 Güncelleme: 01 Aralık 2016, Perşembe 00:04
41'de Carole'ün golüyle öne geçen Aslan karşısında direnen Gakkoşlar, 90'da Murat Kayalı'nın penaltısıyla bir puanı kaptı

Türkiye Kupası'nı 3 sezondur müzesine götüren Galatasaray E Grubu'ndaki ilk sınavında kendi sahasında TFF 1.Lig takımı Elazığspor'la 1-1 berabere kaldı. Hücumda Sinan-Josue-Yasin üçlüsü ve ileri uçta Eren'le maça başlayan sarı-kırmızılılar kaleye ilk isabetli şutunu 26.dakikada attı. 30-45 arası Hamit'in etkili oyunuyla baskı kuran Aslan aradığı golü 40'ta kaleciden dönen topu tamamlayan Carole ile buldu. İkinci yarı Hakan Bilgiç ve Berk Yıldız'la tehlikeli kontrataklar yakalayan Elazığspor uzatmada kazandığı penaltıyı Murat Kayalı ile gole çevirdi ve 1-1'lik beraberlikle Cimbom'a çelmeyi taktı. Ömrünü altyapıya adamış Riekerink kulübeye bile U-21'den kimseyi almadı, bir saat kenarda ısındırdığı Linnes'i hiç oynatmadı ve kupa tercihleri ile skordan çok oyun olarak sınıfta kaldı.

DAKİKA 41: Galatasaray atağında ceza sahası içinde topla buluşan Selçuk İnan penaltı noktasından şutunu çekti. Mehmet Yiğit kontrol etmeye çalışırken ayağından açılan topu Lionel Carole boş kaleye yuvarladı: 1-0.
DAKİKA 90: Chedjou topa elle müdahale edince hakem penaltı kararı verdi. Atışı kullanan Murat Kayalı'nın golü skoru 1-1 yaptı.

41.dakikada Elazığ ağlarını havalandıran Carole, prefosyonel kariyerinde resmi maçlardaki ilk golünü attı.