SON DAKİKA | Katliam tankları Gazze'ye böyle girdi
Son dakika haberi... İsrail, 22 gündür tarihin en büyük katliamına imza attı. Havadan ve karadan Gazze'yi bombaladı. Arkasına Amerika Birleşik Devletleri ve Batılı ülkeleri alan katil İsrail devleti en yoğun saldırılarını başlattı. Gazze'nin kuzeyindeki Beyt Hanun Mahallesi'ne obüs saldırıları yaptı. Katliam tanklarının Gazze'ye girişi kameralara böyle yansıdı.
Son dakika haberi... Eli kanlı İsrail devleti, abluka altındaki Gazze'ye ölüm yağdırdı. 22 günden bu yana 2.3 milyon Filistinlinin yaşadığı Gazze'yi gece gündüz bombaladı. Yerleşim bölgelerini, hastaneleri hatta okulları bile hedef aldı.
Katliam yapan tankların Gazze'ye girişi böyle görüntülendi.
SON DAKİKA: Katliam tankları Gazze'ye böyle girdi | Video
OBÜS SALDIRILARI
Arkasına Amerika Birleşik Devletleri ve Batılı ülkeleri alan katil İsrail devleti, dün akşam saatlerinden itibaren en yoğun saldırılarını başlattı. Gazze'nin kuzeyindeki Beyt Hanun Mahallesi'ne obüs saldırıları yaptı.
GAZZE'NİN DÜNYA İLE BAĞLANTISI KESİLDİ!
Saldırılar nedeniyle sabit hat, cep telefonu ve internet iletişim hizmetlerinin tamamen koptuğu açıklandı. Dünyayla bağlantısı kesilen Gazze'de gece boyunca adeta katliam yaşandı. Elektriğin kesildiği Gazze'yi gece boyu bombaların ateşi aydınlattı.
TÜRK KIZILAY: İLETİŞİM KURAMIYORUZ
Sivil yerleşim bölgelerinin vurulduğu saldırılarda, yüzlerce yaralı kendi imkanlarıyla hastaneye taşındı. Türk Kızılay "Üzülerek belirtmeliyiz ki, Gazze'de görev yapan yerel ekibimizle iletişim kuramıyoruz. Maalesef hiçbir iletişim kanalı çalışmıyor ve tüm insani yardım çalışanları ile ilgili büyük bir endişe içindeyiz. Sivil halk, insani çalışanlar, sağlık profesyonelleri ve tesisler korunmalıdır" açıklamasını yaptı.