Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölüm bu akşam var mı yok mu? 8 Nisan TRT 1 akışı ile Selahaddin Eyyubi neden yok, yeni bölüm ne zaman?
TRT 1 ekranlarında yayınlanan Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bu akşam var mı yok mu sorusu yanıt arıyor. Dizinin severleri heyecanla yeni bölümü beklerken, yeni bölüm fragmanı için de heyecan dorukta. Peki, Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölüm bu akşam var mı yok mu? İşte, Selahaddin Eyyubi 20. Bölüm tarihi!
Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölüm ne zaman sorusu gündemde! Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi son bölümde Selahaddin, Şam'ı ele geçirmek için haçlı ordusuyla harekete geçen Viktorya'nın önüne korkusuzca çıkmıştı. Heyecanla beklenen yeni bölüm için geri sayım başladı. Peki, Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölüm ne zaman, bu akşam var mı?
KUDÜS FATİHİ SELAHADDİN EYYUBİ YENİ BÖLÜM BU AKŞAM VAR MI YOK MU?
Tarih ve dizi tutkunları, Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi'nin yeni bölümünü merakla bekliyor.
Bugün var mı, saat kaçta başlayacak, hangi kanalda yayınlanacak soruları yanıt arıyor. Sevilen dizinin yeni bölümü bu akşam bayram haftası nedeniyle ekranlara gelmeyecek.
8 NİSAN TRT 1 YAYIN AKIŞI
04.58 İstiklal Marşı ve Günün Program Akışı
06.00 Benim Adım Melek
09.00 Aziz Mahmud Hüdayi: Aşkın Yolculuğu
10.30 Alişan İle Hayata Gülümse
13.15 Kod Adı Kırlangıç
17.00 Lingo Türkiye
18.15 Ramazan Sevinci
19.50 Ana Haber
20.20 İddiaların Aksine
20.25 Yabancı Sinema "Çağrı"
23.45 Kara Ağaç Destanı
03.20 Sahur Bereketi
KUDÜS FATİHİ SELAHADDİN EYYUBİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?
Selahaddin, en başından beri hayatta olduğuna inandığı Sultan Nureddin'i bulmuş ve onu kurtardıktan sonra Zengi Devletinin içine düştüğü kaosu fırsat bilip Şam'ı ele geçirmek için haçlı ordusuyla harekete geçen Viktorya'nın önüne korkusuzca çıkmıştır.
Büyük bir haçlı ordusunun ortasında kalan Selahaddin ve Sultan Nureddin onların karşısında korkusuzca direnirken ömer Mella'nın gelişiyle bütün kozlar Selahaddinlere geçer. ömer Mella ve Selahaddin'in önceden kurdukları plan onları bu ölüm çemberinden kurtarırken Viktorya adeta çılgına döner. Bir kez daha kaybetmiştir.
Nureddin'in yokluğunda ipleri eline geçiren ve sultanlığını ilan eden Mevdud, ona karşı gelen Melike Hatun başta olmak üzere Şirkuh ve İsfahani için hüküm verir. Melike saraydan sürülecek Şirkuh ve İsfahani de idam edilecektir. İdam gerçekleşeceği an Sultan Nureddin'in saraya dönüşü şok etkisi yaratır. Sultan Nureddin yokluğunda kargaşaya sebep olan ve devleti zor duruma sokan Mevdud ve Melike'den çok sert bir şekilde hesap sorar.
Yaşadıkları kaostan kurtulan Selahaddin, vakit kaybetmeden yönünü Gazze'ye çevirir. Selahaddin Gazze'yi almak için planlarını kurarken Avram da Şam'ı almak için büyük bir ordu tertip ederek harekete geçer. Bu durum sadece Selahaddin'i değil Viktorya ve Gregor'u da harekete geçirir. Avram'ın gücünü ahit sandığından aldığını bilen Selahaddin bu defa yok etmek için sandığın peşine düşer. Sandığın peşine düşen sadece Selahaddin değil Gregor da olacaktır.