Evladı kaçırılan anne HDP önünde haykırdı: Benim Ceylan'ımın özgürlüğü nerede?
Diyarbakır annelerinin nöbeti sürürüyor. PKK tarafından kaçırılan evladı için HDP il binası önünde nöbet tutan anne, Selahattin Demirtaş'a özgürlük istenmesine tepki gösterdi. Acılı anne "Benim Ceylan'ımın özgürlüğü nerede?" sözleriyle sitem etti.
Diyarbakır anneleri, aylardır HDP İl Binası önünde, HDP aracılığığyla PKK tarafından dağa kaçırılan evlatları için nöbet tutuyor.
DEMİRTAŞ'A ÖZGÜRLÜK İSTEYENLERE TEPKİ
Evladı PKK tarafından dağa kaçırılan bir anne terör suçlarından tutuklu HDP eski Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'a yönelik özgürlük çağrıları yapılmasına tepki gösterdi.
Evladı kaçırılan anne HDP önünde haykırdı: Benim Ceylan'ımın özgürlüğü nerede? | Video
Acılı anne, evladına kavuşamadığı için duyduğu üzüntüyle HDP İl Binası önünde, "Benim küçük kızım için kim özgürlük isteyecek?" dedi.
"BENİM CEYLAN'IMIN ÖZGÜRLÜĞÜ NEREDE?"
Evladına kavuşmak isteyen anne, "Selahattin Demirtaş'a özgürlük istiyorlar. Benim Ceylan'ımın özgürlüğü nerede? Benim Ceylan'ım da bu ülkede öğretmen olacaktı. O küçücük çocuklara eğitim verecekti." ifadelerini kullandı.