Son dakika haberi: Ege Denizi'nde 5.3'lük deprem! Muğla ve birçok ilden hissedildi... AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi
AFAD'ın duyurduğu son dakika verilerine göre, Ege Denizi'nin Datça açıklarında 5.3 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Deprem, Datça ve Bodrum başta olmak üzere, Muğla'nın birçok ilçesinden hissedildi. Saat 01.14'te gerçekleşen deprem, 11.40 km derinlikte gerçekleşti. Kandilli de depreme ilişkin son dakika notu geçti. Kandilli Rasathanesi, depremin merkez üssünün Akdeniz olduğunu belirtirken şiddetini 5.5 olarak açıkladı. Depreme ilişkin can ve mal kaybı bilgisi bulunmuyor.
Son dakika haberleri... Muğla, gece saatlerinde yaşanan deprem ile sallandı. Ege Denizi'nin Datça açıklarında 5.3 şiddetinde bir deprem meydana geldi. AFAD son depremler verilerine göre, 5.3 şiddetindeki deprem, saat 01.14'te gerçekleşti. Deprem, yerin 11.40 km derinliğinde meydana geldi ve Muğla'nın birçok ilçesinden de hissedildi. Deprem, Bodrum, Kuşadası, Datça, Marmaris, Didim ve Aydın'da da hissedildi.
SON DAKİKA | EGE'DE 5.3 ŞİDDETİNDE DEPREM!
AFAD, depremin ardından son dakika notu paylaştı. AFAD'ın Twitter hesabından yapılan açıklamada saat 01.25 itibarıyla bölgeden ulaşan olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi paylaşıldı.
Geçmiş olsun Muğla.
— A F A D (@AFADBaskanlik) June 21, 2021
Datça açıklarında meydana gelen 5,3 büyüklüğündeki #deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır.
Gelişmeleri takip ediyoruz. https://t.co/h24vStGBN8
KANDİLLİ'DEN DEPREM AÇIKLAMASI: 5.5 ŞİDDETİNDE!
Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi depremin büyüklüğünü 5.5 olarak duyururken, Avrupa Akdeniz Sismoloji Merkezi ise 5.6 olarak duyurdu.,
Son dakika haberi: Ege Denizi'nde korkutan deprem! | Video
SON DEPREMLER LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ