Son dakika haberler! 7 kişiyi öldüren zanlıdan kan donduran ifade: İkna edecektim
Belinde silah, bagajda benzinle gittiği evde 7 kişiyi öldüren katilden kan donduran ifadeler geldi. Alınan son dakika ifadesine göre 7 kişiyi öldüren katil zanlısı, aileden şikayetlerinden vazgeçmelerini istemiş. Kendi hazırladığı uzlaştırma evraklarını imzalamaları için aileyi ikna etmeye çalışmış. Kendisini belediyede memur olarak tanıtıp ailenin toplanmasını sağlamış Katil Mehmet Altun "Öldürme kastım yoktu, ikna etmek için gittim. Her şeyi ben yaptım ailemin suçu yok" dedi.
Son dakika: Konya'da aynı aileden 7 kişiyi öldürdükten 5 gün sonra dün akşam yapılan operasyonla Bozkır ilçesindeki mezarlıkta yakalanan katil zanlısı Mehmet Altun (33) ile ilgili ayrıntılara SABAH ulaştı.
GÜNLERDİR ARAZİDE KALIP DOĞADAN BESLENMİŞ!
Günlerdir kırsal arazide yattığı ve ihtiyaçlarını doğadan bulduğu yiyeceklerle karşıladığı öğrenilen Altun'un, kendisini tanımamaları için yüzünde cerrahi maske ile ailenin evine gittiği, kendisinin belediyede memur olduğunu ve ailenin toplanması gerektiğini söylediği, ailenin kendisini tanıması nedeniyle üzerine yürüdüğü ancak silahını çekip karşılarına oturttuğu, kendi hazırladığı 'önceki dosyalarda tutuklu bulunan kişiler hakkında şikayetimden vazgeçtim' yönündeki uzlaştırma evraklarını imzalamalarını istediği, ailenin tekrar üzerine saldırması üzerine cinayetleri işlediğini söylediği öğrenildi.
Türkiye günlerdir 6 gün önce Meram ilçesinde aynı aileden 4'ü kadın 7 kişinin öldürülmesi olayını konuşmuştu. Katil zanlısı Altun, olaydan bir gün önce kiraladığı otomobilini de köyünün yakınlarında terk edip kayıplara karışmış, bunun üzerine bölgeye çok sayıda Özel Harekat, jandarma, istihbarat ve Asayiş Şubesine bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri sevk edilmişti.