İBB ile THY görevlileri arasında "yalı" tartışması: Şantiye alanı defalarca basıldı
Ortaköy sahilindeki Fehime Sultan ve Hatice Sultan yalılarının önünde İBB ile THY görevlileri arasında tartışma yaşandı. THY Güvenlik Müdürü Cihangir Koparan tarafından konuyla ilgili bir açıklama yaptı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun uzlaşmacı olduklarını iddia ettiği sözlerine göndermede bulunan Cihangir Koparan, "Zira İBB tarafından hiçbir zaman uzlaşma girişimi olmamış, şantiye alanı defalarca zorbalıklarla basılmaya çalışılmıştır." ifadelerini kullandı.
Ortaköy sahilindeki Fehime Sultan ve Hatice Sultan yalılarını denetlemek için Boğaziçi İmar Müdürlüğü ekipleriyle birlikte gelen İBB genel sekreter yardımcıları ve meclis üyeleri ile THY'nin güvenlik görevlileri arasında tartışma yaşandı.
THY'NİN GÜVENLİK GÖREVLİLERİ GERİ ÇEVİRDİ
Boğaziçi İmar Müdürlüğü yetkilileriyle birlikte yalılara girmek isteyen İBB Genel Sekreter Yardımcıları Mahir Polat ve Arif Gürkan Alpay'ın da aralarında olduğu ekip, THY'nin güvenlik görevlileri tarafından geri çevrildi.
THY İBB ekibinin iddialarına cevap verdi ve gerçeği açıkladı.