FETÖ'cülerden SABAH ekibine saldırı: Almanya'da skandal olay!

Almanya'nın Frankurt kentindeki bir kitap fuarında FETÖ'nün sözde Almanya imamı Ercan Karakoyun, SABAH ve AHaber ekiplerine müdahale etti. Sözde imam Karakoyun, SABAH Almanya muhabiri İsmail Erel'in telefonunu zorla almaya çalıştı. Erel elinden hafif şekilde yaralandı.

FETÖ’cülerden SABAH ekibine saldırı: Almanya’da skandal olay!

Skandal olay, Avrupa'nın en büyük kitap fuarında yaşandı. Sabah muhabirleri İsmail Erel, Mustafa Akbaba ve Fatih Yılmaz, söz konusu fuarda haber çalışması gerçekleştiriyordu

FETÖ'cülerden SABAH ekibine saldırı: Almanya'da skandal olay!

Bu esnada fuarda FETÖ'nün medya tetikçilerinden Cevheri Güven yine FETÖ'cü Bedrettin Uğur ile 'Gerçek demokrasilerde insan hakları' adlı bir program düzenliyordu.

O saldırı ise SABAH ve AHaber ekiplerinin programda Türkiye'yi karalamaya çalışan FETÖ'cüleri kayıt altına aldığı esnada gerçekleşti.

Görüntülerde; FETÖ'nün sözde Almanya imamı Ercan Karakoyun'un, İsmail Erel'e müdahalede bulunup telefonunu zorla almaya çalışması yer alıyor.

FETÖ’cülerden SABAH ekibine saldırı: Almanya’da skandal olay!

BAKAN ÇAVUŞOĞLU'NDAN GEÇMİŞ OLSUN TELEFONU

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu saldırıya uğrayan SABAH Almanya Temsilcisi İsmail Erel'i telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

FETÖ'cülerin düzenlediği saldırıyı sert dille kınayan Çavuşoğlu, "Çok geçmiş olsun, her zaman yanınızdayız" dedi. Berlin Büyükelçisi Ahmet Başar Şen de saldırıdan dolayı Erel'i arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti ve olayın yakından takip edilerek gerekli tüm girişimlerin yapılacağını bildirdi.