Gaziantep'e şehit ateşi düştü

Pence Kilit Harekatı bölgesinde üs noktasına sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan askerlerden Piyade Uzman Çavuş Hakan Gün’ün (28) acı haberi, Gaziantep'teki baba ocağına ulaştı.

Gaziantep’e şehit ateşi düştü

Irak'ın kuzeyinde sürdürülen Pençe- Kilit Harekatı bölgesinde, bir üs noktasına sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada Piyade Uzman Çavuş Hakan Gün, şehit oldu. Gün'ün şehadet haberi, Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinin Fatih Mahallesi'nde oturan ailesine askeri yetkililer tarafından verildi.

Şehidin babası Süleyman Gün ve aile bireyleri acı haberle gözyaşlarına boğulurken evine ve sokağa Türk bayrakları asıldı. Acı haberin ardından ailenin yakınları ve komşuları taziye için şehit evine akın etti.

Bekar olan Şehit Hakan Gün'ün cenazesi, düzenlenecek törenle toprağa verilecek.

SON DAKİKA | Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinden acı haber: 9 kahraman asker şehit düştü | Şehitlerimizin kimlikleri belli oldu

Sabah.com.tr Uygulamamızı İndirin

Uygulamalara Özel Ayrıcalıkları Keşfedin!