Başkan Erdoğan'ın ailesine alçakça küfür ettiler! Bakan Yerlikaya duyurdu: 43 provokatör yakalandı

Son dakika haberleri: İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Saraçhane'de dün akşam gerçekleşen gösteri sonrası Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın ailesine alçakça hakaret eden göstericiler hakkında gerekli işlemlerin başlatıldığını ifade etti. Yerlikaya, 43 provokatörün gözaltına alındığını açıkladı.

Başkan Erdoğan’ın ailesine alçakça küfür ettiler! Bakan Yerlikaya duyurdu: 43 provokatör yakalandı

Son dakika haberleri: İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Saraçhane'deki gösterilerde Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın merhum annesine ve ailesine küfür eden 43 provokatörün yakalandığını bildirdi.

Bakan Yerlikaya, X hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Saraçhane'de bu akşam gerçekleşen gösteri sonrası Sayın Cumhurbaşkanımızın merhum annesine ve ailesine yapılan alçakça hakaretleri lanetliyorum.

Başkan Erdoğan’ın ailesine alçakça küfür ettiler! Bakan Yerlikaya duyurdu: 43 provokatör yakalandı

Bu yapılan milli ve manevi değerlerimizle örtüşmeyen aşağılık bir saldırıdır. Bu tür seviyesizliklere asla müsamaha gösterilmeyecektir.

Başkan Erdoğan’ın ailesine alçakça küfür ettiler! Bakan Yerlikaya duyurdu: 43 provokatör yakalandı

Güvenlik güçlerimiz gerekli işlemleri başlatmıştır."

43 PROVOKATÖR YAKALANDI

Bakan Yerlikaya paylaşımının devamında, "Polislerimiz 43 provokatörü yakalayıp gözaltına almıştır. Diğer şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışmalar devam etmektedir." dedi.

Vandallar Başkan Erdoğan'ın ailesine küfür etti! AK Parti Sözcüsü Çelik: Bu ahlaksız provokatörlüğün altında kalacaklar