SON DAKİKA... Tarihi camide skandal görüntü: Uyarılara kimse aldırış etmedi: Minber önünde verdiği poza tepki yağdı!
SON DAKİKA... Van’da bulunan ve 1567 yılında Mimar Sinan tarafından inşa edilen Hüsrev Paşa Camii ve Külliyesi yerli ve yabancı turistlerin akınına uğradı. Ancak bazı ziyaretçiler, uyarılara aldırmadı. Tarihi camide minber önünde kısa şortla çekilen fotoğraflara tepki yağdı.
1567 yılında inşa edilen Osmanlı mimarisinin nadide örneklerinden Hüsrev Paşa Camii'ne, özellikle son günlerde şort ve benzeri kıyafetlerle giren turistler görüldü.
Sadece yabancı turistlerin değil, bazı yerli ziyaretçilerin de camiyi adeta bir fotoğraf stüdyosu gibi kullanarak yüksek sesle konuştuğu, uygunsuz pozlar verdiği ve giyim adabına dikkat etmediği belirtildi.
Van'da tarihi camide skandal görüntü! Uygunsuz kıyafetlerle poz verdi | Video
MİNBER ÖNÜNDE TARTIŞMA YARATAN POZ!
Geçtiğimiz hafta yapılan uyarılara rağmen camideki durum kontrol altına alınmadı. Caminin önüne başörtü bırakılırken, bazı İranlı turistler başörtüsü taktı ancak etek giymedikleri için minber önünde kısa şortla fotoğraf çektirdikleri görüldü.