Beyoğlu'ndaki restorana baskın ve tehdit iddiası! Ünlü oyuncu Ufuk Bayraktar hakkında flaş karar...
Ezel dizisinde Ramiz Dayı’nın gençliğini canlandırarak geniş kitlelerce tanınan oyuncu Ufuk Bayraktar, İstanbul Beyoğlu’nda bir restorana baskın düzenleyip haftalık 10 bin TL haraç istediği iddiasıyla gözaltına alındı. Ünlü oyuncunun adının karıştığı olay kamuoyunda büyük yankı uyandırırken, soruşturmanın sürdüğü belirtildi. Bayraktar savcılık ifadesinin ardından mahkemeye sevk edildi. Oyuncu hakkında adli kontrol şartı getirilerek yurt dışı yasağı ve karakola imza atma şartı getirildi.
Ünlü oyuncu Ufuk Bayraktar, İstanbul'un Beyoğlu ilçesindeki bir restorandan haraç istediği iddiasıyla gözaltına alındı. Kavga ihbarına giden polis ekipleri, ünlü oyuncu Bayraktar'ın arkadaşı Volkan Akbaş ile işletmeyi basarak iş yeri sahibi ve çalışanı darp ettiği belirlendi. Bayraktar'ın para istediği anlar ve dışarda yumrukla saldırdığı anlar güvenlik kamera görüntüsüne ulaşıldı. Gözaltına alınan ünlü oyuncu ve arkadaşı işlemlerin ardından tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.
Oyuncu Ufuk Bayraktar restorandan haraç istedi, gözaltına alındı | Video
Ünlü oyuncu Ufuk Bayraktar ile arkadaşı Volkan Akbaş, "Yağma, Kasten Yaralama, Tehdit ve Hakaret" suçlarından dolayı dün gözaltına alındı. Dün polise gelen ihbarda Beyoğlu ilçesinde faaliyet gösteren bir işyerinde kavga çıktığı belirtildi. İhbar üzerine olay yerine giden polis ekipleri ünlü oyuncu Ufuk bayraktar ile karşılaştı.
Yapılan incelemede iddiaya göre Ufuk Bayraktar, birkaç kişiyle birlikte 8 Temmuz 20025 günü iş yerine gelerek . "Buraya çökecekler, burayı ele geçireceğiz, biz seni koruyacağız, haftalık 25 bin lira vereceksin" dediği öne sürüldü. İşletme sahibi parayı vermeyince Bayraktar bu kez dün arkadaşı Volkan Akbaş ile yine işletmeye gelerek bu kez 10 bin lira haraç para istediği iddia edildi.
GÖRÜNTÜLER DOSYAYA GİRDİ
İşyeri sahibine baskı kurarak kendilerine haksız haksız menfaat sağlamaya çalıştıklarını iddia edilen Bayraktar ve arkadaşı bu görüşmeden sonra dışarı çıktı. Dışarda da işyeri sahibiyle tartışan Bayraktar, işyeri sahibi ve çalışına saldırarak darp etti. Tüm bu anlara ait görüntüler elde edildi.
TUTUKLAMA TALEBİ
Elde edilen görüntüler emniyete teslim edildi. İlk geldiklerinde şikayetçi olmayan iş yeri sahibi bu kez şikayetçi oldu. Ufuk Bayraktar ve arkadaşı Volkan Akbaş gözaltına alındı. Olayla ilgili gözaltına alınan Ufuk bayraktar ve arkadaşı Volkan Akbaş işlemlerin ardından tutuklama talebiyle adliyeye sevk edildi.
ADLİ KONTROLLE SERBEST BIRAKILDI
Oyuncu Bayraktar hakkında adli kontrol şartı getirilerek yurtdışı çıkış yasağı ve imza atma şartı getirildi.