Muğla'da devam eden yangınlarda son dakika: Kara ve havadan yoğun çalışma
Muğla'da devam eden yangınlardan son dakika haberi: Milas ve Köyceğiz ilçelerinde devam eden orman yangınlarında son duruma ilişkin yeni bilgiler paylaşıldı. Yangınlara havadan ve karadan müdahale sürüyor. Alevlerin olduğu bölgede 3 uçak, 18 helikopter, çok sayıda arazöz, iş makinesi, itfaiye aracı, su tankeri ve TOMA ile çeşitli kurumlara ait araçlar kullanılıyor. İşte Milas ve Köyceğiz'den gelen son dakika haberleri
Yangınlarda son durum... Muğla'da mücadelenin yoğun olarak sürdüğü Köyceğiz ve Milas yangınlarına ilişkin son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Buna göre yangın bölgesinde 3 uçak, 18 helikopter, çok sayıda arazöz, iş makinesi, itfaiye aracı, su tankeri ve TOMA ile çeşitli kurumlara ait araçlar kullanılıyor.
İşte yangınlara ve söndürme çalışmalarına ilişkin son dakika bilgileri:
BİNDEN FAZLA PERSONEL MÜDAHALE EDİYOR
Bölgede binin üzerinde orman personeli görev yapıyor. Yangınların kontrol altına alınması için yoğun çaba sarf ediliyor.
SON DAKİKA HAVA VE KARADA ÇOK SAYIDA ARAÇ BÖLGEDE GÖREVDE
Muğla'daki Köyceğiz ve Milas yangınlarına ilişkin edinilen bilgiye göre 3 uçak, 18 helikopter, çok sayıda arazöz, iş makinesi, itfaiye aracı, su tankeri ve TOMA'lar müdahalede bulunuyor. Milas'ın Ören Mahallesi Fesleğen mevkisindeki orman yangınlarını kontrol altına alabilmek için çalışma yürütülüyor.