Muharrem İnce: Halk TV, Tele 1 ve KRT CHP ve İyi Parti'den düzenli maaş alıyor

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 6'lı İttifakı eleştirerek, “Şunu söyleyeyim, 6’sından biri çıkıp da ben bu Erdoğan’ı yenerim düşün peşime diyemiyor” dedi. Öte yandan CHP’ye yüklenen Muharrem İnce, “Halk TV, Tele 1, KRT, CHP’den ve İYİ Parti’den her ay düzenli maaş alıyor. Miktarlarını bile söylerim. Son zamları bilmiyorum ama. Bir de haber yaptıkları zaman 'maaşı keseriz' diye tehdit ediyorlar, sonra bu ülkeye demokrasi getireceğiz diyorlar" dedi.

Muharrem İnce: Halk TV, Tele 1 ve KRT CHP ve İyi Parti’den düzenli maaş alıyor
Sesli dinlemek için tıklayınız
00:00 00:00
Google Haberler'de tüm gelişmeleri tek kaynakta görmek için Sabah'ı takip edin.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, son 1 yılda 4. kez Denizli'ye geldi. İlk başta Kale ilçesinde partililerle bir araya gelen Muharrem İnce, ardından da kent merkezinde hareket etti. Burada bir otelde açıklamalarda bulunan Muharrem İnce, 6'lı İttifakı hedef aldı. İnce, "Şunu söyleyeyim 6'sından biri çıkıp da ben bu Erdoğan'ı yenerim düşün peşime diyemiyor" diye konuştu.


"CHP'DEN VE İYİ PARTİ'DEN HER AY DÜZENLİ MAAŞ ALIYORLAR"
CHP'ye yüklenen Muharrem İnce, "Halk TV, Tele 1, KRT, CHP'den ve İYİ Parti'den her ay düzenli maaş alıyor. Miktarlarını bile söylerim. Son zamları bilmiyorum ama. Bir de haber yaptıkları zaman 'maaşı keseriz' diye tehdit ediyorlar, sonra bu ülkeye demokrasi getireceğiz diyorlar" dedi.

Muharrem İnce Merdan Yanardağ’ı topa tuttu: Şerefim üzerine yemin ederim CHP ve İYİ Parti'den düzenli para alıyor

Muharrem İnce: Halk TV, Tele 1 ve KRT CHP ve İyi Parti'den düzenli maaş alıyor


"SİYASET YUMRUKLA DEĞİL DİL VE BEYİNLE YAPILIR"
Gazeteci Latif Şimşek'e saldıran Cemal Enginyurt'u da eleştiren İnce, "Cemal Enginyurt'a gelince, kendini ringde zannediyor. Meclisi de ring zannediyor, stüdyoyu da ringe zannediyor, her yeri ring zannediyor. Ona da yumruklarını değil, dilini kullanmasını öneriyorum. Siyaset yumrukla değil, dil ve beyinle yapılır" diye konuştu.

Muharrem İnce: Kılıçdaroğlu CHP'ye FETÖ’cüleri doldurdun, PKK’lıları doldurdun

Google Haberler'de tüm gelişmeleri tek kaynakta görmek için Sabah'ı takip edin.

Sabah.com.tr Uygulamamızı İndirin

Uygulamalara Özel Ayrıcalıkları Keşfedin!