Aziz Yeniay'dan Ekrem İmamoğlu'nun algı operasyonuna tepki: Hayırdır! Bilgiyi kimden aldın?
AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkanı Adayı Aziz Yeniay'ın seçim çalışması gerçekleştirdiği sırada alçak bir saldırı düzenlendi. Uzun namlulu silahların kullanıldığı saldırıda bir vatandaşımız ağır yaralandı. Saldırıyla ilgili konuşan Aziz Yeniay, Ekrem İmamoğlu'nun "Asayiş" ifadesi kullanarak yaptığı algı operasyonuna da tepki gösterdi. Yeniay, "Hayırdır? Muhatabın kimdi kimlerden bilgi aldınız?" diye sordu.
AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkanı Adayı Aziz Yeniay'ın seçim çalışmaları sırasında alçak bir saldırı gerçekleşti. Uzun namlulu silahlarla gerçekleşen saldırıda bir kadın vatandaşımız ağır şekilde yaralandı. Yoğun bakımdaki yaralı vatandaşımıza müdahale sürüyor.
YENİAY YAŞANANLARI ANLATTI
Alçak saldırıya hedef olan AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkanı Adayı Aziz Yeniay A Haber'de saldırıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Yeniay olay anını anlatırken İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun saldırı ile ilgili yaptığı paylaşıma da tepki gösterdi.
BİR ANDA PANİK YAŞANDI!
Yeniay "Otomatik silahlarla sokak tarandı. Yoldan geçen bir hanım kızımız yaralandı. Dernek kapalı ve yola sıfır bir mekan. Biz de yola üç metre mesafedeyiz. Oradaki seslerle bir panik yaşandı. Sonuç itibarıyla hedef kimdi bilemiyoruz. Bir terör olayıydı. Maskeli üç şahıs otomatik silahlarla bulunduğumuz sokağı taradı." dedi.
AK Partili Aziz Yeniay AHaber'e konuştu: Küçükçekmece'deki saldırı nasıl gerçekleşti?
