SON DAKİKA! MHP lideri Devlet Bahçeli: Terörsüz Türkiye çağrımız şimdi anlaşılmıştır!
Son dakika haberi: MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Devlet Bahçeli ABD/İsrail'in İran'a saldırılarıyla ilgili konuştu. Bahçeli, asıl rejim değişikliğinin İsrail'de yaşanması gerektiğini belirterek, Trump'ın gündeminin bu olması gerektiğini kaydetti. Bahçeli, "İran'a karşı haksız saldırılarının 25. gününde komşu coğrafyalar toz duman içindedir. " dedi. Bahçeli, Terörsüz Türkiye hedefiyle ilgili de tarihi mesajlar verdi.
Son dakika haberi... MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. Devlet Bahçeli, "Terörsüz Türkiye çağrımız şimdi anlaşılmıştır. Kimlik siyasetinin sonu yoktur, ancak her şeyden önce Türkiye demenin beka düzeyinde önceliği vardır ve olacaktır. Terörsüz Türkiye hedefimiz kapsamında demokratik hukuki düzenlemeler adım adım yere getirilecektir" ifadelerini kullandı.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin açıklamalarından satırbaşları:
Siyonist şebeke Ramazan demedi, bayram demedi. Çevremiz savaşla kuşatıldı. Daha güçlü bir Türkiye amacımızdır. Terörsüz Türkiye hedefi tarihi bir fırsat kapısıdır. Artık Türk-İslam coğrafyasında savaşlar bitsin istiyoruz.
Devletimizin küresel güç olması için imkan doğdu. Cumhur İttifakı olarak özellikle ülkemize olan sorumluluklarımız kadar İslam toplumlarına ve Türk dünyasına, ardından bütün insanlığı da ihmal edemeyeceğimiz sorumluluklarımız vardır.
İnsanoğlu, Hz. İbrahim ile Nemrut'u birlikte gördü, Hz. Musa ile Firavun'u birlikte gördü. Ve sonunda yine gördü ki, dürüst ahlak, sağlam irade, samimi inanç daima üstün gelmiş zaman zaman bir adım gerilese bile her zaman 2 adım öne sıçramayı başarmıştır.
"KOMŞU COĞRAFYALAR TOZ DUMAN İÇİNDE"
BM, tarihin en aciz dönemine hapsolmuştur. ABD ile İsrail'in eşgüdüm halinde İran'a karşı haksız saldırılarının 25. gününde komşu coğrafyalar toz duman içindedir. Trump'ın 'İran'ı yok edeceğiz' tehdidi, İsrail Başbakanının şiddetin dozajının artacağını söylemesi barış ümitlerini sekteye uğratmaktadır. İran'ın kolay lokma olmadığı anlaşılmıştır.
"TERÖRSÜZ TÜRKİYE ÇAĞRIMIZ ŞİMDİ ANLAŞILMIŞTIR"
Terörsüz Türkiye çağrımız şimdi anlaşılmıştır. Kimlik siyasetinin sonu yoktur, ancak her şeyden önce Türkiye demenin beka düzeyinde önceliği vardır ve olacaktır. Terörsüz Türkiye hedefimiz kapsamında demokratik hukuki düzenlemeler adım adım yere getirilecektir. Yola çıktık, inşallah varacağız. Terörsüz Türkiye dedik Allah'ın izniyle başaracağız.
MHP lideri Devlet Bahçeli asıl rejim değişikliğinin İsrail'de yaşanması gerektiğini belirterek, Trump'ın gündeminin bu olması gerektiğini kaydetti.
MHP Lideri Devlet Bahçeli "Terörsüz Türkiye çağrımız şimdi anlaşılmıştır!"