Maç Sonuçları

Ziraat Türkiye Kupası'nda günün sonuçları | Golleri izle

Ziraat Türkiye Kupası'nda 4. Tur heyecanı A Spor'da naklen yayınlanan maçlarla devam etti. İşte günün sonuçları ve goller...

Giriş: 26 Kasım 2020, Perşembe 07:00

Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur mücadelesinde İkinci Lig temsilcisi Etimesgut Belediyespor'u ağırlayan Yeni Malatyaspor, sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrıldı. Rakibini geçtiğimiz sezon da iki maçta elde ettiği 2-0'lık skorlarla eleyen sarısiyahlı ekip, dünkü karşılaşmanın ilk yarısında baskılı oynadı ancak yakaladığı fırsatları gole çeviremedi. İkinci yarıda da baskısını sürdüren Yeni Malatyaspor aradığı gole 52. dakikada Umut Bulut'la ulaştı: 1-0. Ev sahibi takım, 90+4'te Tetteh'le farklı ikiye çıkardı ve Türkiye Kupası'nda adını bir üst tura yazdırmayı başardı.

Yeni Malatyaspor turladı! Yeni Malatyaspor 2-0 Etimesgut

Karacabey, Hatay'ı penaltılarla eledi
TÜRKİYE Kupası'nda Süper Lig ekibi Hatayspor'la deplasmanda karşılaşan 2. Lig temsilcisi Karacabey Belediyespor, turu geçen taraf oldu. 90 dakika ev sahibi takımdan Soner ve Akintola, konuk ekipten de Temel ve Ömer'in golleriyle 2-2 sona erdi. Uzatamalarda eşitlik bozulmayınca penaltılara gidildi. Karacabey, penaltılarda rakibine 5-4 üstünlük sağlayarak 7-6'lık skorla 5. tura yükseldi.

Hatayspor 6-7 Karacabey Belediyespor | PENALTILAR SONUCU

Rize'den 6 gollü gövde gösterisi
TÜRKİYE Kupası'nda dün gece adeta gol şov vardı. Süper Lig temsilcisi Çaykur Rizespor, 2. Lig ekibi Uşakspor'u 6-0 mağlup etti. 12'de Tunay Torun'la perdeyi açan Karadeniz ekibi, 43'te Kemal Rüzgar, 45'te Tunay, 54'te Michalak, 85'te bir kez daha Kemal ile 5'i buldu. Kapanış golü ise yine Kemal'den geldi ve 25 yaşındaki futbolcu hat-trick yaptı. Bu sonuçla Rizespor 5. tura yükseldi.

Çaykur Rizespor 6-0 Uşakspor (MAÇ SONUCU)

Kocaelispor turu uzatmada kaptı
İKİNCİ Lig ekibi Kocaelispor, TFF 1. Lig'de üçüncü sırada yer alan Keçiörengücü'nü normal süresi 1-1 biten maçta 2-1 yenerek kupada yoluna devam etti. Yeşil-siyahlı ekip, Ankara'daki maçta Bahattin Köse'nin 45+2'deki golüyle öne geçti. Ev sahibi takım 82'de Fatih Solmaz'la beraberliği yakalarken, normal süre eşitlikle sonuçlandı. Konuk takım 97'de Murat Akpınar ile mutlu sona ulaştı.

Antalyaspor kötü seriye nokta koydu
SÜPER Lig'de 6 maçtır galibiyet alamayan Fraport TAV Antalyaspor, Türkiye Kupası'nda moral buldu. Kırmızı-beyazlılar, Misli.com 2. Lig ekibi Pendikspor'u 2-0 yenerek adını 5. tura yazdırdı. 40. dakikada Fredy, ceza sahası sağ çaprazından şutunda ağları sarstı. 77'de Podolski'nin kazandırdığı penaltıyı kullanan Jahovic, vuruşunu gole çevirdi: 2-0. Bu sonuçla turu geçen taraf Antalyaspor oldu.

Antalyaspor 2-0 Pendikspor | MAÇ SONUCU