Yazarlar
24 Ocak 2013

7 gün 24 saat yemek!

24Kitchen," 7 gün 24 saat yayın yapan ilk yemek kanalı" sloganıyla geçtiğimiz ay yayın hayatına başladı...

24Kitchen, yemeği bir yaşam stili haline getirmiş, sağlıklı beslenmeyi, ailesi ve arkadaşları ile birlikte masa başında vakit geçirmeyi seven, kısaca yemek ile ilgili konulardan zevk alan kadın ve erkek tüm izleyicileri hedefliyor. Kanalda yapılan yemeklerin sağlıklı ve pratik olmasına dikkat ediliyor. Aşçıları ise dünyaca ünlü isimler. Jamie Oliver ve Anthony Bourdain'in hiçbir yerde yayınlanmamış en yeni programlarının yanı sıra birçok başarılı aşçının programları da 24Kitchen'da yayınlanıyor.

Jamie Oliver'ın "dünyanın en iyi yemek kanalı" olarak nitelendirdiği 24Kitchen, "Jamie'nin 15 Dakikalık Yemekleri"," Jamie'nın İngilteresi", "Jamie ile Evde", "Anthony Bourdain ile Lezzet Durakları", "Lorraine Pascale ile Pratik Yemekler", "Lezzetli Bayan Dahl" ve Amsterdam asıllı başarılı şef "Rudolf van Beek ile Hayatın Tadı" gibi sıcak, samimi yemek programlarıyla dikkat çekiyor. Bu arada, kanalın uluslararası yayın politikası gereği içeriğinde herhangi bir reality şov, yarışma asla olmayacağını, reklam konusunda da kanalın kimliğine uygun, sağlıklı, taze, gerçek yemek içeriğini destekleyen ürün ve markalara yer verileceğini de öğreniyoruz.

Bizim açımızdan bir diğer heyecanlı haber ise kısa süre içinde Türkiye'den yerli içerik kullanımına da başlanacak olması. Bu noktada da, global içerikle Türk damak tadını harmanlayan bir kanal olması hedefleniyor. Kanalın birlikte çalışacağı Türk şefleri dünyaya tanıtıp aynı zamanda onların nezdinde Türk Mutfağı'nın çeşitliliğini dünyaya anlatmak gibi de bir misyonu var. Herhangi bir markayla özdeşleşmemiş, kanalın kendi yüzü olacak şefler bulunup yaratılması ve onların birer elçi rolü üstlenmesi düşünülüyor.

İlk etapta D-Smart ve Teledünya üzerinden yayına başlayan kanala tüm platformlardan ulaşılabilmesi hedefleniyor. Yayınlanan tarifleri ve kanal içeriğini www.24kitchen.com.tr üzerinden takip etme şansınız da var. 24Kitchen şu anda Türkiye'nin yanısıra Hollanda, Portekiz, Bulgaristan ve Sırbistan'da yayın yapıyor. Türkiye'nin ardından İspanya, Güney Afrika, İngiltere, Polonya, Finlandiya, Norveç, Danimarka, İsveç, Rusya ve Ukrayna'da yayına girmesi planlanıyor.



Yazarın Önceki Yazıları

TÜM YAZILARI
SON DAKİKA