Emzik, bebekleri rahatlatıyor.

Sağlıklı malzemelerden üretilen doğru bir emzik ile bebekler rahat, anneler huzurlu.

Giriş Tarihi: 26.10.2017 15:25 Son Güncelleme: 26.10.2017 15:26
Emzik, bebekleri rahatlatıyor.

Avantajları ve dezavantajları açısından annelerin emzik konusundaki tercihleri değişiyor. Kimi sakinleştirici özelliğinden ötürü yeşil ışık yakıyor, kimi bağımlılığa ve diş problemlerine neden olabileceği düşüncesiyle uzak duruyor. Uzmanlar ise bazı noktalara dikkat edildiği takdirde emzik kullanılabileceğini söylüyor. Bebeklere her zaman en iyisini yapmak için çalışan Philips Avent, annelerin sesini duymuş olmalı ki miniklerin rahat bir gelişim süreci geçirmesi için tasarımlarına FlexiFit Teknolojisi'ne sahip olan Ultra Soft emziği ekledi. İşte, bu emziğin özellikleri...

Ağız ve diş gelişimine destek veriyor
Ağız ve diş sağlığının gelişimi için ortodontik bir tasarımı bulunan Ultra Soft Emzik, sterilizasyon kolaylığı sağlayan kendi taşıma kutusuna sahip. Taşıma kutusuna ekleyeceğiniz 25 ml su ile birlikte mikrodalgada 700-1000 Watt'ta 3 dakikada sterilize edebileceğiniz emzik, ayrıca bulaşık makinesinde de yıkanabiliyor.

Ciltte iz bırakmıyor
Yüz kıvrımlarına göre şekillenen Ultra Soft Emzik, yumuşak ve esnek kalkanı ile bebeğinizin narin cildinde iz bırakmıyor ve olası tahrişlerin önüne geçmeye yardımcı oluyor. Esnek kalkanda yer alan altı adet hava deliği ile cildin nefes almasını sağlayan emzik, BPA içermeyen bir malzemeden üretiliyor.

Hazırlayan: Aytülike KESKİN

ARKADAŞINA GÖNDER
Emzik, bebekleri rahatlatıyor.
* Birden fazla kişiye göndermek için, mail adresleri arasına “ ; ” koyunuz
SON DAKİKA