Hıncal Abi'ye veda! Türk basınının asırlık çınarıydı
Sabah Gazetesi yazarı Hıncal Uluç için Turkuvaz Medya Binası'nda tören düzenlendi. Törende Hıncal Uluç'un çalışma arkadaşları ve abisi Öcal Uluç, kendisiyle olan duygularını dile getirdi. Törenin ardından Hıncal Uluç'un cenazesi Zincirlikuyu Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlandı.
Vefat eden gazeteci, yazar ve spor yorumcusu Hıncal Uluç için tören gerçekleştirildi.
Yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle 83 yaşında hayata gözlerini yuman Uluç için kariyerinin büyük bölümünü geçirdiği Sabah gazetesinin önünde tören yapıldı. Daha sonra cenazesi Zincirlikuyu Mezarlığı'na getirilen Hıncal Uluç son yolculuğuna uğurlandı.
SABAH Gazetesi'nin duayen yazarı Hıncal Uluç (83) Turkuvaz Medya Merkezi'nde yapılan törenin ardından Zincirlikuyu Camii'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazıyla birlikte Zinrilikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenaze namazına Turkuvaz Medya Yönetim Kurulu Başkanvekili Serhat Albayrak, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Metin Öztürk, sarı-kırmızılıların eski başkanları Adnan Polat, Faruk Süren, teknik direktör Fatih Terim'in yanı sıra Turkuvaz Medya çalışanları, Uluç ailesinin yakınları ve spor dünyasından çok sayıda isim katıldı.
Duayen yazar Uluç için Turkuvaz Medya Merkezi'nde düzelenen törene sevenlerinin yanı sıra meslektaşları da katıldı, yakınlarının yaptığı konuşmaların ardından dualar edildi.



