kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Son Dakika
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Teknoloji
    Otomobil
    Detaylı Arama
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cuma
    Cumartesi
    Pazar Sabah
    İşte İnsan
    Sinema
    20. YILA ÖZEL
    Turizm Rehberi
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Güvenli uydu kentler üretmeyi sürdüreceğiz

Bugüne kadar 3 bin 500 konut ürettik. Bundan sonra da güvenli, altyapısı sağlam, sosyal yaşam alanları ve mimari peyzajı iyi düşünülmüş ve markalı uydu kentler inşa etmeyi sürdüreceğiz.

KC Group, Kontaş ve Canberk firmalarının karşılıklı güven ve işbirliği sonucunda kurulmuş bir kardeşlik firmasıdır. Sn. Hızır Demir ile Sn. Tahir Erbarlas'ın uzun yıllara dayanan dostlukları, zor günlerinde birbirlerine karşı destekleri, sektörlerinde yıllar boyunca yaşadıkları tecrübeyi geleceğe yönelik doğru tespit ve öngörüye dönüştürmeleri ve en önemlisi birbirlerine duydukları güven ve inanç sonucu, KC Group doğmuştur. KC Group oluşumunun temelinde yer alan güven olgusu, firmanın hem vizyonuna hem de misyonuna hakim olan en önemli anlayıştır. Öyle ki; misyonuna ve değerlerine sıkı sıkıya bağlı olan KC Group her gün pörtföyine yeni oluşumları ekliyerek kendi bünyesinde büyümektedir. Şu an group olan KC bugüne kadar yaptığı başarılı işlerle KC Group logosu altında bulunan, 'konut üretir güven' inşa eder sloganıyla bu sektördeki yerini en üst seviyelerde almıştır.

SOSYAL ALANLAR ÖNEMLİ
KC Group, bugüne kadar ürettiği 3 bin 500 konutta yüzde 100 satış başarısına ulaşarak, gerçekleştirdiği tüm projelere büyük değer katmıştır. Çünkü KC Group, ele aldığı her konseptin özüne, insanlara "güven ve hep daha iyi bir yaşam sunmak" arzusunu katar. KC Group, yarattığı her projede bugünün değil, geleceğin koşul ve ihtiyaçlarını öngörür. Tüm KC Group projeleri, farklı beklentilere üstün kaliteyle cevap verebilecek sosyal yaşam alanlarından oluşur. KC Group bu anlayışla konut ve ticari yaşam alanları konusunda uzmanlaşmış ve bugün Türkiye'nin örnek alınan inşaat firmalarından biri olmuştur. Güven ve buna bağlı olarak da huzurlu bir yaşam konseptini temel alan KC Group'un her projesi, deprem kuşağında olan ülkemizde, insanlarımızın güvenli ve huzurlu bir şekilde yaşamasını sağlanmak amacıyla özel bir hassasiyetle hayata geçirilir. Her projenin jeolojik - jeoteknik incelemeleri, son teknolojiye sahip cihazlarla yapılmakta olup, gerekli zemin numuneleri laboratuarlarda test edilerek raporlanmaktadır. Bu raporlar doğrultusunda tüm konutların temel sistemleri ve taşıyıcı sistemleri Deprem Yönetmeliği'ne ve TSE standartlarına uygun şekilde gerçekleştirilir. Buna bağlı olarak tüm KC Group projeleri, radye temel ve radye kiriş temel sistemi üzerine kurulur ve taşıyıcı sistem olarak perde kiriş çerçeve sistemi ile teşkil edilir. Kullanılan tüm malzemeler TSE standartlarına uygun ve biri'nci sınıftır.

PEYZAJA DİKKAT EDİYORUZ
Oluşturduğu uydu kentlerde metropol yaşamından beklenen tüm öğeleri insanlara sunan KC Group, bu konudaki başarı çıtasını her projesinde daha da ileri noktaya taşımaktadır. Bünyesinde sinema, tiyatro, kreş, farklı konseptlerde alışveriş merkezleri ve spor merkezleri gibi unsurlara sahip yaşam alanları kuran KC Group, her projesinde insanların aradığı konfor ve yaşam tarzını eksiksiz sunma amacındadır. Konfor, teknoloji ve üstün ürün kalitesinin yanı sıra, yaşamımız için vazgeçilmez olan yeşile de büyük değer veren KC Group, kurduğu minik şehirlerin peyzajına da ayrıca önem verir; daha yeşil bir dünyanın kapılarını insanlara açar. Sırf bu amaçla, proje kapsamı dışındayken Ankara'da yapılmakta olan Lale Evleri'nin karşısına konumlandırılan Türk Kültür Parkı; doğayı ve önemli Türk büyüklerinin hayatlarını, tarih dokusu içinde çocuklarımızla buluşturmaktadır. KC Group, sektörünün yapı taşlarından biri olmanın verdiği sorumluluğu, hep daha mükemmele ulaşmak için kullanacaktır.

KC GROUP KURUCU ORTAĞI HIZIR DEMİR SABAH İÇİN YAZD


1 2 3 4 5
 
DİĞER İNŞAAT HABERLERİ
 Yükseldik ama sığamadık
 Her kriz 5 yıla maloldu
 İnşaat, rekorunu 2005'te kırdı
 Deprem milat oldu
 150 alt sektörü besledi
 10 yılın acısını çıkarıyoruz
 5 misli geçmişi olanlarla yarışıyoruz
 Dünyada 3 bin projeye imza attık
 Acarlar, 22 yılda 4 bin 120 konut yaptı
 Müteahhitlere bu şehirlerde iş yok!
 90 günde anahtar teslim ediyoruz
 Çareyi yükselmekte bulduk Avrupa'nın en uzunu olduk
 GYO'lar sosyo-kültürel boyut kazanacak
 GYO'lar sermayeyi tabana yayar
 Konutta artık nakit değil uzun vadeli ödeyeceğiz
 100 konuttan 67'si yasadışı
 Artık önce yerleşip sonra ödüyoruz
 AB ile firmaya denetim işçiye sertifikasyon gelecek
 Denetçi kurum bağımsız olacak
 Yabancı için geçiş süresi belirleniyor
 Türkiye bölgesinin lider ülkesi oluyor
 Yeni projeler hayat kurtaracak
 Büyük illerde pazar ve arsa araştırıyoruz
 5 yılda 6 bin konut daha yapacağız
 Yap-sat bitti, artık markalı konut aranıyor
 Sektör gemi gibidir, yavaş hızlanır ve durur
 Alternatifli çalıştık, krizlerde yara almadık
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Pazar Sabah | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv | Künye | Ana Sayfa
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu