Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
13 Şubat 2009, Cuma
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Ekonomi Gündem Siyaset Dünya Spor Yaşam
 
24 Saat
24 Saat

Tadı damağında kalsın

Sevgililer Günü'nde lezzetli bir içkiyle aşkınızın başını döndürmeye ne dersiniz? İster bir aşk kokteyli ister nefis bir kırmızı şarap, hangisi sevgilinizin damak zevkine uyarsa...
Gece hayatının favori içkilerinden Binboa, Sevgililer Günü'nde de sevenlerin yanında. Şişesi ve tadıyla modern bir tarzı olan Binboa Vodka ve aşkın meyvesi çilekten ilham alan Binboa Strawberry'nin Sevgililer Günü'ne özel yarattığı kokteyller, çiftlerin başını döndürecek. Binboa Vodka ve jölenin mükemmel karışımı Binboa Love Jelly' ile ağzınızda aşkın yumuşaklığını hissedecek, Binboa Strawberry'li 'Red Kiss' ile de gecenin en ateşli romantiği olabilirsiniz...

Türkiye'nin kırmızı üzümden üretilen ilk ve tek rakısı Mest Boğazkere, Sevgililer Günü'ne özel 'Mest Ateşi' kokteyliyle, sizi sevgilinizi mest etmeye davet ediyor. Rakıyla yapabileceğiniz kokteyllerden bir yenisi olan 'Mest Ateşi'nde, Boğazkere üzümlerinin kendine has yumuşak tadı ve aroması; nar şurubu, gazoz ve naneyle birleşiyor.

Sevgilinize onun kadar tatlı ve özel hediyeyle aşkınızı anlatmak isterseniz BAILEYS yardımınıza koşuyor. 1974'ten beri milyonlarca likörseverin tercihi olan bu özel içki; Sevgililer Günü'nde de İrlanda viskisi ve kremanın enfes birleşimiyle aşıkların tercümanı oluyor. BAILEYS'le sevgilinize çok çeşitli kokteyller hazırlayabilirsiniz.

Kahve ve beyaz çikolatanın aşkıyla hayat bulan Hare Beyaz Çikolatalı Mocha da, tatlı içki sevenler için başka bir alternatif. Her ortamda ve saatte, farklı kullanım seçenekleriyle, kahve yerine ister soğuk, ister sıcak süt veya su ile rahatça tüketilebilen Hare Beyaz Çikolatalı Mocha, 14 Şubat'ta kendini özel hissetmek isteyen aşıkların yanında. Hare Caramel Macchiato ise karamel tadını seven sevgililer için kaçırılmaması gereken bir lezzet.

Tabii şarabın yeri de ayrı. İşte size bir seçenek: Büyülübağ Cabernet Sauvignon 2006, kırmızı orman meyveleri, siyah erik, karadut ve baharat aromalarının zarif uyumunu, Fransız meşe fıçılarında özenle olgunlaştırıldıktan ve mahzenlerde geliştirdikten sonra şarapseverlere sunuyor.

Çikolata fabrikasından
Geçtiğimiz ay Teşvikiye'de açılan Çikolata Fabrikası mağazası, çikolata ve pasta sevenler için workshop'lar düzenliyor. Özellikle Sevgililer Günü'nde aşkına özel çikolata ya da pasta hazırlamak isteyenler, şubat ayı boyunca sürecek workshop'lara katılabilirler. Günlük pasta workshop fiyatı 180, günlük çikolata workshop fiyatı 90 TL.
Tel: (0212) 259 79 69

Bu bisküviler başka
Hem kalbe hem göze hem de damağa hitap eden bir hediyeye ne dersiniz? Bunun için www.biskuvici.com adresine girmeniz yeterli. Tamamen doğal, çok lezzetli ve her biri birer tasarım özelliği taşıyan envai çeşit bisküviyi sevgiliniz yemeye kıyamayacak.

Çikolata tadında mesajlar
Nestle'nin sevgi dolu çikolatası NSM, üzerindeki 'seni çok seviyorum, çok tatlısın, çikolata sevgilim...' gibi mesajlarla Sevgililer Günü için eğlenceli bir hediye alternatifi. Ayrıca internet sitesinde NSM çikolata ile sevgisini anlatanları sürpriz hediyeler bekliyor.

Şubat - 15 Mart tarihleri arasında www.nestlesevgimesaji.com.tr adresine tıklayın, sevginizi mani yazarak ya da video çekerek NSM ile en iyi siz anlatın, iPhone, video kamera, laptop hediyelerinden istediğinizi kazanma şansı yakalayın.