Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
13 Şubat 2009, Cuma
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Ekonomi Gündem Siyaset Dünya Spor Yaşam
 
24 Saat
24 Saat

Numarasını bilin yeter

Pek çok kadının ve erkeğin en büyük zaaşarından biri yeni bir çift ayakkabıdır. Hediye seçerken sevgilinizin bu zaafından yararlanabilirsiniz
Önümüzdeki sezona hazırlık olsun diye alacağınız kalın bir çizme, işe giyebileceği bir stiletto veya hafta sonları kullanacağı bir spor ayyakkabı... Hangisi sevgilinizi daha mutlu eder bir düşünün ve ona nasıl bir ayakkabı satın alacağınıza karar verin.

Örneğin Yeşil, yeni yılda ilgi gören yüzde 50'ye varan indirim kampanyasını Sevgililer Günü'ne özel olarak uzattı. Tüm Yeşil mağazalarında geçerli olan kampanyayla sevgilinize şık bir ayakkabı veya çanta alabilirsiniz.

İndirimler tüm Yeşil ürünlerinde, Hush Puppies, Harley Davidson, Cat, Merrell ve Wolverine markalı ürünlerde de farklı oranlarda uygulanıyor. Bu kampanyadan faydalanmak için Yeşil Club kartınızı yanınıza almayı unutmayın. Bu karta sahip değilseniz, alışveriş yaparken bir tane çıkarabilirsiniz.

İnci ise siyah, haki ve kahvenin hakim olduğu, süet ve deri modellerin ön plana çıktığı koleksiyonuyla modayı takip eden sevgililere, hediye seçimi için geniş bir yelpaze sunuyor. Markanın tüm mağazalarında '2 al 1 öde' kampanyası var.

Beta'da ise 14 Şubat'ta hem sevgililerine hediye alacaklar hem de yalnız olanlar için özel indirimler hazırlanmış.

SPORTİF SEVGİLİLERE
Nike 2009 İlkbahar koleksiyonu, sevdiğini sportif hediyelerle mutlu etmek isteyenlere, romantizmin rengini taşıyan 'pembe' seçenekler sunuyor. Örneğin tüy kadar hafif bir rahatlık sunan ve DiamondFLX teknolojisiyle üretilen Zoom Sister One+ ayakkabılar, maksimum performans ve hareket özgürlüğü sağlıyor. Iconic Windrunner modeli de bir diğer hediye seçeneği. Spor ayakkabıda başka bir seçenek ise Converse. 2009 kış sezonunun vazgeçilmezleri arasında bulunan Chuck Taylor All Star modellerinin yanı sıra The Doors, Black Sabbath, Jack Purcell, One Star ve RED koleksiyonlarındaki ürünlerden birini beğeneceksiniz.

Birkenstock'ın özel tasarım modelleri, "Acaba hediye ne alsam?" endişesini ortadan kaldıracak nitelikte. Top model Heidi Klum'un tasarladığı, 'Birkenstock Styled by Heidi Klum' adıyla satışa sunulan özel koleksiyon sevgilisi için iddialı bir hediye arayan beylerin tercihi olmaya aday.