Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
13 Şubat 2009, Cuma
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Ekonomi Gündem Siyaset Dünya Spor Yaşam
 
24 Saat
24 Saat
14 Şubat günü bakımlı olmak, iyi görünmek şart... Bakımlı olmak için de birkaç ürün yeterli. Burada markaların sevgililere özel hazırladığı fırsatları ve kampanyaları bulacaksınız
KİM sevgilisinin cildi ışıl ışıl parlasın, mis gibi koksun, makyajıyla konuşulsun istemez ki? Sevdiğini bakımlı görmeyi sevenler bilir ki, bakımlı olmanın başlıca sırrı cilt bakım ürünleri. Şimdi kozmetik reyonlarında ne var ne yok bir bakalım. Cildini önemseyenler için Dermalogica çok özel bir kampanya hazırladı.

1-14 Şubat arası, Dermalogica'dan cilt bakım ürünü alan kadınlar, eşleri için de tıraş ürünlerine sahip olacak. Dermalogica ürünlerinden 190 TL'lik alışveriş yapan herkese, iki farklı hediye seçeneği sunuluyor: 'Soothing Shave Cream' veya 'Invigorating Shave Gel'. Nivea da sevgilisine iyi görünmek isteyenleri unutmamış. Erkeklere özel seride, Extreme Comfort Tıraş Jeli, Sevgililer Günü'nün telaşlı tıraşını keyifli bir uğraşa dönüştürüyor. Kadınlar için de Diamond Touch Duş Şampuanı, kalıcı kokusuyla gün boyu tazelik sağlıyor.

Sephora mağazalarında ise 7 - 15 Şubat tarihleri arasında yapılan her parfüm alışverişine, Sephora markalı ürünlerden 'aşk öpücüğü' tadında hediyeler veriliyor. Hediyeleriyle fark yaratmak isteyen aşıklar, makyaj paletlerinden farklı kokularda banyo ürünlerine, parfümlerden özel masaj jellerine kadar zengin alternatiflerle, hediye seçimini keyfe dönüştürüyor.

Sevgililer Günü'nde podyumdan yeni inmiş gibi bir görünüm elde ederek tüm dikkatleri üzerine çekmek isteyenler için makyaj uzmanı Nur Toktay, Max Factor ürünleriyle ünlü top model Tülin Şahin'e Sevgililer Günü'ne özel makyaj uyguladı. Siz de Tülin Şahin'in Sevgililer Günü özel makyajı ile göz kamaştırabilirsiniz. Şeker gibi bir görünüme sahip olmak isteyenlerin tercihi ise SHE Colors. Marka, Sevgililer Günü için düzenlediği özel kampanyasında iki ürün alan herkese rengarenk aynalar hediye ediyor. 15-21 yaş genç kızların tercihi SHE Colors makyaj ürünleri farklı tasarımlarıyla da dikkat çekiyor.

Flormar ürünlerinden pembe ve kırmızının tonlarını kullanarak da o gün güzelliğinize güzellik katabilirsiniz. Sevgililer Günün'de Selection Ruj'un ateş kırmızısı, Selection Oje serisinin birbirinden güzel renkleri ve Color Palette Far'ın pembe tonları makyajınızı, yani sizi renklendirecek.

Eğer sevgilinize parfüm almayı düşünüyorsanız da Douglas'a bir bakın. Douglas mağazalarında yapacağınız her 200 TL'lik parfüm alışverişi için çok özel bir kolye hediyesi sizi bekliyor. Ayrıca Lacoste parfümlerinden birini tercih ederseniz şık bir Lacoste tişört de hediye ediliyor.