Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
13 Şubat 2009, Cuma
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Ekonomi Gündem Siyaset Dünya Spor Yaşam
 
24 Saat
24 Saat

Aşkınız parıldasın...

Her ne kadar klasik olsa da mücevher, çoğu kadının karşı koyamayacağı bir hediye. Bu özel günde sevgilisini bir takıyla sevindirmeyi düşünenlere mücevher seçiminde yardımcı olalım dedik
"MUTLAKA pırlanta alacağım," diyorsanız, Goldaş'ın 990 TL'lik 'Kalbimin İncisi' adlı, inci ve pırlantalı kolyesine bir göz atın. Tektaş yüzüğe farklı bir hava katan, Ariş'teki kalp figürüyle süslü yüzüğü de görmekte yarar var.

Jival'de ise tüm pırlanta ürünlerinde geçerli yüzde 25 indirim olanağı bulunuyor.
Fiyatları 294 ile 905 dolar arasında değişen, kalp motifli ya da kelebekli kolye gibi ürünler arasından tercihinizi yapabilirsiniz.

Sevgilinize mücevher alırken kendinizi de şımartmak istiyorsanız, So Chic mağazalarında 28 Şubat'a kadar geçerli olan 'Biri Ona Biri Sana' kampanyasından yararlanıp, alacağınız ikinci ürüne yüzde 40 indirimle sahip olabilirsiniz.

Koçak'ın Sevgililer Günü için özel olarak tasarladığı kırmızı rengin ve kalp motiflerinin dikkat çektiği üçlü setleriyle; pırlanta, altın ve yakuttan oluşan koleksiyona da göz atabilirsiniz.

Tekvin Diamond da Sevgililer Günü için kalp şeklinde bir kolye tasarladı. İçinde LOVE yazan kolyenin ucunda biri pırlantalı biri pırlantasız iki minik kalp sallanıyor.
Beyaz altın ve pırlantalarla tasarlanmış bu kolyede, iki kalbin birbirine aşkı anlatılmak istenmiş.

"Orijinal bir takı almak istiyorum," diyenlere, Süzer Sanat Merkezi'nde yer alan, Evren Kayar'ın astroloji ve astronomiden esinlenerek hazırladığı 'Takım Yıldızları' adlı gümüş üzerine renkli taşlarla süslenmiş koleksiyonunu tavsiye ediyoruz.

Ayrıca moda tasarımcısı Özlem Süer ve arkeolog editör Nezih Başgelen'in danışmanlığındaki Atasay'ın tasarım ekibi tarafından hazırlanan 'TROYA'nın Altın Mirası' koleksiyonunda spiral ve kıvrımlı formların kullanıldığı küpe, bilezik, pendant ve yüzükler de dikkat çekici.

İNDİRİM DE VAR
Hem romantik hem eğlenceli bir hediye arayışındaysanız, Assortie'deki 'Aşk Cambazı' adlı kolye koleksiyonunun içinizdeki çocuksu duyguları açığa çıkaracağından eminiz. İstanbul Modern'de ve Maçka'da bulunan Aida Pekin mağazalarında ise 80'li yılların Aşk Gemisi adlı dizisinden esinlenilerek tasarlanan kolye ve broşlar hem şık hem de eğlenceli alternatifler sunuyor. Tekin Seyrekoğlu Kuyumculuk'un kar tanesi motiflerinin yoğunlukta olduğu Sevgililer Günü koleksiyonunda, beyaz altından yapılmış kolye ve küpe takımı bulunuyor. Favori'nin Pembe Düşler Koleksiyonu'nda ise kalp figürlerinin yanı sıra, taşlı ve taşsız birçok model var. Ayrıca marka Sevgililer Günü'ne özel, 'ikinci pırlantalı üründe yüzde 50 indirim kampanyası' düzenliyor.

Ekonomik kriz var, "Hediye alamayacağım," diye düşünüyorsanız, Atasay'ın 99 TL'den başlayan fiyatlardaki kalpli ve yoncalı tasarımların ağırlıklı olduğu kolye ucu, küpe, bileklik ve yüzük seçeneklerine bakmadan karar vermeyin.

Hem erkek hem de kadın ürünleri bulunan Tiffany & Co., ASSOS Pırlanta ve TW STEEL'in koleksiyonlarına da göz atmakta yarar var. Erkekler için de kol düğmeleri, çakmak, kalem, cep pusulası, masa saati, kalemlik, memo pad, anahtarlık ve şıklığına düşkün beyler için kolye ve bileklikler bulunuyor.