Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
13 Şubat 2009, Cuma
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Ekonomi Gündem Siyaset Dünya Spor Yaşam
 
24 Saat
24 Saat

Kısa... kısa... kısa...

Anlat sevgini
Sevginizi anlatarak sevgiliniz ya da eşiniz için tektaş kazanma şansı yakalayabilirsiniz. Adil Mücevher'e aşkınızı anlatan şiir ya da yazınızı yollayarak... Jüri tarafından seçilecek; birinci yarışmacı 0.50 ct, ikinci yarışmacı 30 ct, üçüncü yarışmacı 20 ct tektaş pırlanta yüzük, dördüncü ve beşinci olanlar da Kız Kulesi'nde iki kişilik brunch kazanacaklar.


Hediye'nin hediyesi yemek
Avrupa'nın en sevilen dekorasyon ve tasarım markalarından Habitat, Sevgililer Günü hediyesini Habitat'tan alan üç çifte İstanbul'un en özgün Uzakdoğu restoranlarından Wan-na Restaurant & Bar'da akşam yemeği hediye ediyor. Bunun için 150 YTL üzerinde Habitat ürünü alarak form doldurmanız yeterli. Yapı Kredi Worldcard da, 1-14 Şubat tarihleri arasında toplam 500 TL'lik alışveriş yapan müşterilerine, Sevgililer Günü'nde 100 TL değerinde akşam yemeği hediye ediyor. Hem de istedikleri restoranda... Kampanyadan yararlanmak isteyen Worldcard sahiplerinin, alışveriş sliplerinde çıkacak kampanya kodunu ASK yazıp bir boşluk bırakarak Turkcell 4454'e kısa mesajla göndermesi gerekiyor.

Aşka davet var
IKEA, 7-15 Şubat tarihleri arasında, yani aşka davet haftası boyunca, 7'den 70'e herkese, özel hediye alternatişerini düşük fiyatlarla sunuyor. Ayrıca hafta boyunca devam edecek çok özel fırsatlar ve eğlence dolu aktiviteler düzenliyor. Hafta boyunca IKEA mağazalarından yapılacak her 150 TL ve üzeri alışverişlerde IKEA müşterileri 5.000 TL değerinde kendi seçecekleri mobilya ve ev aksesuarı için çekiliş hakkı elde edecek. 10 Mart 2009 tarihinde Ümraniye, Bayrampaşa, İzmir ve Bursa mağazalarında gerçekleşecek çekiliş ile, her mağazadan bir şanslı IKEA müşterisi 5.000 TL değerinde dilediği mobilya ve ev aksesuarlarına sahip olacak. Ayrıca aşka davet haftası boyunca 1.000 TL ve üzeri alışverişlerde evlere ücretsiz nakliye imkanı sunuluyor.


Onunla başrolde...
Flexi Card
, sevgilisine olan aşkını, başrolünde kendisinin oynadığı bir film hazırlayarak anlatmayı isteyenlere kolaylık sağlıyor. Bilgi için: www.kendifilminikendinyarat.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Aşkın ilacı Capacity'de!
Capacity Alışveriş Merkezi, Sevgililer Günü hediye telaşının da çözüm noktası oluyor. Capacity içinde yer alan 180 mağaza ve yüzlerce markanın arasından sevgilinize uygun bir hediye seçmek çok rahat olacak. Ferah ve şık mimarisi, her biri ayrı bir yaşam alanı olarak dizayn edilmiş katları ile Capacity'de her bütçeye ve zevke uygun hediye bulmak mümkün.

Komik bir aşk kitabı
Aşk hiç bu kadar komik anlatılmadı. Çıtçıt ve Babişko'nun en güzel aşk karikatürleri bu kitapta. Çıtçıt yine romantizm, Babişko ise tembellik peşinde. 1991 yılından bu yana severek takip ettiğiniz Sizinkiler Ailesi'nden Bir Aşk Kitabı usta karikatürist Salih Memecan'ın kalemiyle okuyucularla buluşuyor.